"Čula sam ono: 'Kriv je'. Posle svega, samo mi je to trebalo" Marija se oglasila o presudi Jutki

Dve godine trajalo je uznemiravanje Marije Lukić koja je za to vreme od Jutke dobila 15.000 telefonskih poruka.

  • 18
Marija Lukić Foto: Privatna arhiva

Milutin Jeličić Jutka je u maratonskom suđenju konačno osuđen zbog polnog uznemiravanja i nedozvoljenih polnih radnji na tri meseca zatvora. Jedna od oštećenih, Marija Lukić, kazala je juče da je zadovoljna presudom. Ipak, u obraćanju na tviteru, napisala je šta ova presuda, zapravo, znači za nju.

"Ne, nisam srećna jer je osuđen na tri meseca. Mirna sam jer znam da sam dala sve od sebe, za sve nas. Mirna sam jer se agonija završila. Uslovno rečeno, jer još uvek presuda nije pravosnažna. Mirna mi je savest. Čula sam ono: "Kriv je". Posle svega, samo mi je to trebalo."

Čitav proces, od podizanja optužnog predloga do juče trajao je dve godine. Dve godine trajalo je i uznemiravanje Marije Lukić koja je za to vreme od Jutke dobila 15.000 telefonskih poruka.

Za sve to uznemiravanje Jutka je dobio 3 meseca zatvora. Da je 8 sati dnevno u periodu od 3 meseca slao ove silne uznemirujuće poruke, stigao bi da na svakih sat pošalje dvadesetak poruka.

Video: Žrtva i zlostavljač na metar jedno od drugog: Jutka se nije usudio da pogleda Mariju Lukić u oči u tesnom hodniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čarapan

    11. jul 2020 | 10:24

    Konačno žena uspela u životu. Postala je mediska zvezda. Ko bi inače čuo za nju da nije bilo te seljačke švaleracije. Nažalost za političke ambicije opet je izvisila.

  • Гаргамел

    11. jul 2020 | 10:13

    Три месеца робије после две године суђења ! ? Па судија а и сам Јутка имају више среће него памети што ја нисам њен отац ... Да јесам поново би почели да штампају РЕВИЈУ 92 а ја бих био на насловној страни!!!

  • Lord

    11. jul 2020 | 13:18

    Kladim se da ovaj nece ni videti zatvor, Srbija je ovo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA