≫ 

Pitali su premijerku što ne nosi masku na konferencijama: Dala je dva razloga

Brnabić je navela da je ušla sa zaštitnom maskom i čim se bude okrenula prema bilo kojoj osobi pored nje, čak i da je na distanci preko metar i po da će ponovo staviti masku

  • 9
Konferencija, Krizni štab Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Premijerka Ana Brnabić objasnila je danas na konferenciji za medije zašto na licu nema zaštitunu masku.

Brnabić je navela da je ušla sa zaštitnom maskom i čim se bude okrenula prema bilo kojoj osobi pored nje, čak i  da je na distanci preko metar i po da će ponovo staviti masku.

- Skinula sam je dok razgovaram sa vama i obraćam se vama zato što zaista dva metra od mene nema nikoga, da bih pričala malo razgovetnije za građane Republike Srbije, tako da je to intencija. Sve ovo vreme nosim masku, na sastancima nosim masku, na sednici Vlade nosim masku i u tom smislu nadam se i verujem da dajem dobar primer građanima Republike Srbije iako to nisam radila u svakom trenutku - rekla je Brnabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tea

    16. jul 2020 | 16:06

    mera stupa na snagu sutra,isto su pitali i av juce postavljaju bezveze pitanja,a vide da su usli sa maskom.

  • Boki

    16. jul 2020 | 16:18

    Pa naravno da ce da skine ispred mikrofona kada se obraca naciji sa vaznim informacijama i jos nema nikoga u dva metra oko nje.Nikoga nije ugrozila time.

  • DEMOKRA TI JA

    16. jul 2020 | 16:51

    Evo bas sad pogledah snimak sa proslave posle izbora. Trubaci cepaju, grlite se, ljubite se, maske niko ne nosi pa ni vi premijerko. Postedite narod demagogije barem toliko mozete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA