≫ 

Dr Nestorović objavio svoju "bibliju" od 600 strana: "Baš kako priliči kontroverznom doktoru"

Nestorović je novosti podelio juče

  • 5
Branimir Nestorović Foto: Facebook/Branimir Nestorović

Veliki "nestanak" doktora Branimira Nestorovića, pulmologa i člana zdravstvenog kriznog štaba tokom pandemije korona virusa, konačno je demistifikovan - umesto na TV kanalima sada ga možete "pronaći" u knjižarama.

Ako izuzmemo izjave Nestorovića prikupljene u prolazu i to što su ga novinari pronašli na njegovoj adresi u Obrenovcu, Nestorović se, javno, ipak nije oglašavao od 5. jula.

A onda je iznenadio sve jednom objavom na fejsbuku.

"Posle više godina porođajnih muka, moja biblija gotova. Može se poručiti na sajtu BG online. Ima 600 strana, ima i za laike, a i za lekare zanimljivih tema (baš kako priliči 'kontroverznom' doktoru)"

Posle više godine porodjajnih muka, moja biblija gotova. Može se poručiti na sajtu BG online. Ima 600 strana, ima i za laike, a I za lekare zanimljivih tema (baš kako priliči “kontroverznom” doktoruPosted by Branimir Nestorović on Среда, 22. јул 2020.

Njegovo poslednje pojavljivanje u medijima bilo je pre nekoliko dana.

"Tu sam, u Obrenovcu, malo se odmaram, a popodne radim. Već je sve postalo ludilo".

Bile su to prve reči posle više od dve nedelje, ali i jedine. To je bilo sve što je rekao novinarskoj ekipi Srpskog telegrafa na kapiji porodične kuće u Obrenovcu.

Inače, na internetu se pojavio i snimak "intervjua" sa doktorom Nestorovićem na stepeništu podzemne garaže.

Na početku snimka, dr Nestorović je izjavio: "Ne sekiram se kad me budale napadaju".

- Mi smo u nedoumici, naročito na jugu Srbije. Pratili smo vas svakog dana, šta vi kažete o toj koroni? - upitan je pulmolog.

To je predramljeno malo bilo. Bilo je blaže... ipak je bilo blaže na kraju.. Bilo je tri nedelje intenzivno od sredine marta do početka aprila. Posle toga stvarno više nije - naveo je doktor.

Na pitanje "a šta sada?", pulmolog je odgovorio:

- Ništa. Neki su pozitivni, neki su zdravi...

Autoru snimka je, kada ga je upitao da li treba da nosimo maske i rukavice, rekao uz osmeh: "Ti ne treba da nosiš ništa. Ti lično".

Doktor Nestorović je, kako se vidi na snimku, okružen ljudima koji su iskoristili priliku da mu pruže podršku.

Svi su znali šta će se desiti, a svi su mene napadali. Kad sam rekao da ćemo dobro proći, svi su me napadali - rekao je doktor posle čega je usledilo fotografisanje uz zagrljaje i osmehe.

Video: Dr Branimir Nestorović o epidemiološkoj situaciji u Srbiji: To je malo predramljeno bilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA