≫ 

U kakvom je stanju policajac kome su na protestu polomljene noge: "Te scene se ne smeju ponoviti"

Nebojša Apostolović operisan je na Urgentnom centru, a verovatno ga očekuje još jedna operacija

  • 11

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas Nebojšu Apostolovića, policajca koji je teško povređen tokom nedavnih protesta ispred Narodne skupštine.

Stefanović je Apostoloviću, kome su polomljene obe noge, poželeo brz oporavak nakon nedavnog izlaska iz bolnice, gde je uspešno operisan.

- Napadi na policajce su nedopustivi. Ljudi koji brinu o bezbednosti svih građana ne smeju da budu meta samo zato što štite zakone Republike Srbije. Nažalost bili smo svedoci brutalnih napada na policajce ispred Doma Narodne skupštine, gde su ih huligani gađali kamenicama, bakljama, flašama i raznim drugim predmetima. Upravo je i kolega Apostolović žrtva tog huliganizma. Te scene se ne smeju ponoviti, a takvo ponašanje će uvek naići na oštru reakciju policije - rekao je Stefanović.

Nebojša Apostolović je povređen 8. jula tokom protesta ispred Narodne skupštine kada su ga huligani zasuli kamenicama, zbog čega je pao i zadobio prelom leve potkolenice, kao i pete na desnoj nozi.

Nakon toga uspešno je operisan na Urgentnom centru, a verovatno ga očekuje još jedna operacija, kako bi se u potpunosti oporavio i vratio na posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    30. jul 2020 | 13:59

    Takve povrede u bilo kojoj Drzavi van, Ti huligani koji su to uradili bili bih dozivotno na robiji?! To je tesko krivicno delo pokusaj ubistva?! Svaka cast ministru Stefanovicu sto je licno obisao i ponudio pomoc povredjenom policajcu. Za primer te huligane maksimalno kazniti plus novcano da plate otstetu i nematerijalnu stetu?!

  • Ratnik

    30. jul 2020 | 14:24

    Nebojsa ostani covek kao sto si i do sada bio...Casno si obavljao svoj posao,tako i nastavi...Bog ce te pogledati..

  • Mišo

    30. jul 2020 | 14:57

    Huliganima se nesme dozvoliti takvo divljanje treba ih snimiti i oštro sankcionisati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA