≫ 

Strahinja iz Aranđelovca je nestao pre 23 dana: Rekao devojci da ide po cigare, poneo samo mobilni

"U februaru ove godine smo izgubili bebu, to nam je teško palo oboma"

  • 8
Strahinja Belosevac

Strahinju svi žele da pronađu što pre, ali nema mu ni traga ni glasa; Foto: nestalisrbija.rs

Stahinja Beloševac (31), koji živi sa svojom devojkom i ocem, nestao je 12. jula u 7.30 sati u blizini svoje kuće u naselju Seničani u Aranđelovcu, odakle mu se gubi svaki trag.

Strahinjina devojka Jelena Mladenović, s kojom tri godine živi u vanbračnoj zajednici, kaže za portal "Telegraf.rs" da je on tog jutra izašao u 7.30 sati, s namerom da kupi cigare.

- Obukao se, ja sam ostala kod kuće, otišao je i odjednom isključio telefon i odjednom ga više nema. Gubi mu se svaki trag, glas. Kad god bi imao neke obaveze u gradu, ostao bi pola sata, sat, ovo je prvi put da ga nema - priča Jelena i dodaje da Strahinja nije poneo ništa sa sobom, samo telefon.

- Posle nekog vremena pogledala sam rančeve i videla da fali jedan stariji ranac. Moja je pretpostavka da ga je on sklonio tokom noći. Nije poneo ništa od stvari. Nismo imali problema i svađa - dodaje Jelena.

Mislila je da je možda otišao kod druga, prenoćio, da mu je "iscurela" baterija. Pozvali su ga popodne istog dana, ali nije bio dostupan.

Kako kaže, ubrzo su njegov nestanak prijavili policiji.

Izgubili su bebu u februaru, to je uticalo na oboje

 

Devojka dalje priča da su njih dvoje u februaru ove godine izgubili bebu u osmom mesecu trudnoće.

- Bio je u depresiji kao i ja, i izvukli smo se iz depresije i sve je bilo normalno - kaže Jelena, koja je sa Strahinjom planirala budućnost.

Strahinja živi s devojkom i ocem: Mog sina nema 24 dana, ni u koga ne sumnjam

 

Strahinjin otac Svetomir priča da je Strahinja s njim živeo, odrastao, da ga je podigao od rođenja. Majka mu, dodaje, živi u Topoli.

- Bio je u suicidu, jednom sam ga spasao od toga - priča Strahinjin otac, dodajući da je to bilo pre 5-6 godina.

- Ništa nije poneo, nije se spremio da ide kod nekoga. Novca nije imao, dokumenta nije poneo, ni pasoš ni ličnu kartu. Isključio je broj telefona i od tada više ni sekundu nije uključen - dodaje Strahinjin otac.

Dodaje da su proveravani i listinzi.

- Danas je 23. dan da ga nismo videli, javio bi se porukom "Živ sam, zdrav sam, doći ću". On je vezan za mene. Prva tri dana nisam javio, u sredu sam pisao objavu o nestalom licu. Ima 31 godinu, ima pravo da se kreće i računamo da je otišao kod druga, da se zadržao, nije poneo ni punjač, isključena mu baterija. Ovo je već vrag odneo šalu da se toliko dana ne oglasi nikom - priča otac, i dodaje da nema indiciju da može da sumnja u nekoga.

Policija: Intenzivno tragamo za mladićem

 

Iz PU Kragujevac rečeno nam je da je Policijskoj stanici u Aranđelovcu 16. jula prijavljeno od strane užog člana porodice da se 31-godišnji S. B. iz Aranđelovca udaljio iz kuće 12. jula.

- Policija intenzivno traga za mladićem. Preduzimaju se sve mere i radnje radi njegovog pronalaska - rečeno nam je u PU Kragujevac.

Na sajtu "Nestali Srbija" navodi se da je Beloševac izašao ujutro u 7.30 sati iz kuće, rekao devojci sa kojom živi da ide samo do grada da nešto završi i da se brzo vraća, a od tada mu se gubi svaki trag. 

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(M. Brkić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA