Meridian već tri meseca neprekidno uz naše medicinare - Donacija za Opštu bolnicu Jagodina

  • 11
Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Mesecima unazad kompanija Meridian nastoji da što je moguće više olakša posao lekarima i medicinskim sestrama širom Srbije. Naime, regionalni lider u proizvodnji i distribuciji igara na sreću stavio se na raspolaganje društvu i državi i već nedeljama obilazi Srbiju kako bi što većem broju zdravstvenih ustanova donirao neophodnu opremu za što efikasniji odgovor na nalet pandemije koronavirusa.

U sklopu velikog paketa materijalno – tehničke pomoći domaćem zdravstvu, vrednom preko 30 miliona dinara, Meridian i njegovi zaposleni ove sedmice nalaze se u više gradova centralne i istočne Srbije. Ovom prilikom posetili su i Opštu bolnicu u Jagodini, koja, osim redovnih opsega aktivnosti, sedmica unazad funkcioniše i u kapacitetu kovid bolničke jedinice.

Kao izraz iskrenog divljenja i solidarnosti sa našim najvećim herojima današnjice, zaposleni u Meridianu su osoblju Bolnice donirali veliki broj paketa pomoći u kojima se nalazi raznovrsni medicinski materijal, sredstva za higijenu, kao i veliki broj zaštitnih maski.

Meridian Foto: Meridian/Milan Drinčić

Pomoravki administrativni okrug i Jagodina kao njegov centar samo su jedan od preko 60 zdravstvenih punktova koje su volonteri Meridiana obišli od početka krize. Temeljna misija ovih poseta jeste da se ugroženom stanovništvu, ali i medicinarima koji već mesecima vode bespoštednu borbu sa pandemijom, maksimalno olakša težak period u kome se, zajedno sa čitavom zajednicom, nalaze.

Inače, Meridian je u proteklih nekoliko meseci obišao i materijalno pomogao javne kuhinje, najugroženije pojedince širom Srbije, organizacije Crvenog krsta, kovid ambulante, klinike i bolnice. Nedavno je saopšteno da je Meridian pojedinačno najveći korporativni donator novčanih sredstava za lečenje Sofije Markuljević, koji su se mesecima unazad prikupljali. Čitavu naciju je obradovala vest da su sredstva prikupljena u celosti.

Meridianbet – uz svoj narod uvek i svuda gde je najteže!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zizi

    4. avgust 2020 | 10:34

    bravo dobri ljudi, imam predlog mozda i neko porodiliste da pomognete ♥️

  • Flaki

    4. avgust 2020 | 10:27

    Bravo za Meridian...super su..uvek uz svoj narod.

  • Jakov

    4. avgust 2020 | 14:01

    Bravo za vas,za sve ljude koje ucestvuju u ovim akcijama,Meridian je najbolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA