≫ 

Još jedna opština skratila radno vreme ugostiteljskih objekata zbog korone

U njoj je 27. jula proglašena vanredna situacija

  • 0
Opstina Mionica, Korona Printskrin: Youtube/RTV Marš HD Valjevo, Shutterstock

Usled pogoršane epidemiološke situacije prouzrokovane širenjem korona virusa, Štab za vanredne situacije opštine Mionica juče je doneo Naredbu da se ograniči radno vreme ugostiteljskih objekata i noćnih klubova za vreme vanredne situacije, navodi se u saopštenju na sajtu ove opštine.

Ugostiteljski objekti, koji nemaju baštu mogu da rade od 6 do 21, a oni koji imaju baštu mogu do 23 sata, s tim što se zatvoreni deo objekta zatvara u 21.

- Nepostupanje po navedenim merama, prouzrokovaće zatvaranje ugostiteljskog objekta, kao i odgovornost ovlašćenih lica -  navodi se u saopštenju.

Vanrednu situaciju na teritoriji opštine Mionica je na predlog Štaba 27. jula proglasio predsednik i komandant Opštinskog Štaba za vanredne situacije Boban Janković.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje Valjevo od 3. avgusta, u Mionici je korona virus potvrđen kod  59 osoba, od čega je 49 u kućnoj izolaciji, a 10 hospitalizovanih.

Video: Ušli smo u crvenu zonu kovid bolnice: Virus nije izmišljen i ova odela ne oblačimo bez razloga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA