≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za četvrtak, 6. avgust 2020. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 15

Dnevne novine u Srbiji za četvrtak, 6. avgust 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o brojnim aktuelnim društveno-političkim temama i donose brojne ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    5. avgust 2020 | 21:48

    Sad znam zašto su nas klali,ubijali,(tuđman naredio da praktički moramo nestati)... i proterali da bi se mogli vratiti u ndh,zašto su nam oduzeli imovinu,pobili starce,sve opljačkali i popalili i rekli da se ne možemo vraćati..."šteta" šta gospodin tadić nije na vlasti da im se izvine još koji put šta smo krivo shvatili oluju, sada nam je gospodinić plenković objasnio...sad je tek pokazao svu svoju "inteligenciju" zaboravljajući da smo inteligentniji, Teslin narod, pokušavajući ubediti da je to za naše dobro,mnogi moji otišli u nebesko carstvo,a vi se nadam u pakao za sve moje i sve druge kojima ste učinili da im bude "bolje" ...i neka vam se tadić pokloni i izvine za sve šta ste napravili nama u dvadesetom veku...

  • MilanT

    5. avgust 2020 | 21:25

    Koji ste olos vi iz Danas novina. Podrzate ovog iudajnika sto je otisao da slavi protiv svog naroda. Stvarno ste izdajnici. Zbog vas izlazim sledece izbore i glasam sve suprotno od vas. Sram vas bilo.

  • Licemerka

    5. avgust 2020 | 21:53

    🌹🌹🌹ISIDORA 🌹 🌹 🌹 Zašto dobri ljudi ne žive večno?😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA