≫ 

"Doktor Nestorović se povukao jer je postojao lični pritisak na njega, kao i strašne uvrede"

Kako je navela, danas ima sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem i stručnim delom Kriznog štaba, da bi se video predlog koji je sačinilo Ministarstvo o tome kako će se odvijati nastava

  • 43
Krizni štab, konferencija

Ana Brnabić Foto: ATA Images

Komentarišući apel lekara za smenu Kriznog štaba, premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je "na ponudu da se sastane sa njihovim predstavnicima dobila odgovor da treba da razgovara sa svakim od 2.800 potpisnika pojedinačno".

- To dovoljno pokazuje ozbiljnost tog apela. Kad nemaju predstavnike, ne znam ko piše te odgovore - navela je, dodajući da bi joj za razgovor sa 2.800 ljudi trebalo šest meseci.

Brnabić je poručila da je "spremna za razgovor sa bilo kim, zato što je sigurna u ono što Vlada radi - kao i da je "izuzetno zadovoljna radom Kriznog štaba".

Upitana šta je sa članom Kriznog štaba Branimirom Nestorovićem, ona je rekla da se "doktor povukao, jer je postojao lični pritisak na njega, kao i strašne uvrede".

Branislav Branimir Nestorović Pulmolog

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Kako je navela, danas ima sastanak sa ministrom prosvete Mladenom Šarčevićem i stručnim delom Kriznog štaba, da bi se video predlog koji je sačinilo Ministarstvo o tome kako će se odvijati nastava.

- Moja je namera da preko vikenda radim na tome i u ponedeljak ili utorak ćemo da izađemo sa predlogom - objasnila je premijerka.

Video: Dr Branimir Nestorović o epidemiološkoj situaciji u Srbiji: To je malo predramljeno bilo

(Telegraf.rs/FoNet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    7. avgust 2020 | 13:46

    Covek je pokusao na Srbima na najprostiji nacin prenese deo svog ogromnog znanja, ali je izvredjan na najneprimereniji nacin. Za sve sto je rekao i kada je rekao bio je 100 odsto u pravu, cak i za soping u Milanu za sta ga konstantno pljujete. Kada je to rekao nije se pricalo o covid 19, vec o korona virusu, koji jeste smesan. Sta treba ovakvoj Ljudini da trpi uvrede od polupismene mase. On se dokazao pred mnogo kompetentnijim od vas.

  • Fred pokatoliceni srbin

    7. avgust 2020 | 12:44

    A u kojoj je on stranki.

  • Boža zemunac

    7. avgust 2020 | 12:29

    A kada će Kon da se povuče ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA