≫ 

Širom Srbije danas će se smenjivati sunce i gromovi, ali sledi nam topliji period

Minimalna temperatura 20 stepeni, maksimalna dnevna 32 stepena

  • 0
oblaci, kiša, vremenska prognoza, pejzaž, KOVILJSKI RIT PRIRODA NOVI SAD Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na jugu i istoku Srbije promenljivo oblačno sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Sredinom dana i posle podne u ovim predelima očekuje se više sunčanih perioda, a oblačnost sa pljuskovima i grmljavinom premestiće se ka centralnim i zapadnim predelima Srbije.

U Vojvodini će tokom celog dana biti sunčano. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura od 15 do 21 stepen, maksimalna dnevna od 27 na jugu do 33 stepena na severu i istoku Srbije.

U Beogradu prepodne sunčano, a poslepodne promenljivo oblačno, uz pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 20 stepeni, maksimalna dnevna 32 stepena.

Vremenska prognoza Printskrin: RHMZ

U Srbiji narednih dana sunčano i toplo. Poslepodne očekuje se razvoj oblačnosti, a ponegde i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 29 do 33 stepena.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplo. Maksimalna temperatura biće do 32 stepena.

Video: Lepotica uživala na prozoru, a onda joj pred nosom pukao grom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA