Bolji uslovi smeštaja za decu iz Dečijeg sela

Nabavkom školskog pribora u Mega Maxi i Tempo hipermarketima kupci učestvuju u humanitarnoj akciji za decu iz SOS Dečijeg sela

  • 0
Decije selo

Foto: Decije selo/Promo

Pripreme za školsku godinu uveliko su počele, a izbor rančeva, svezaka i kompletnog školskog pribora ove godine upotpunjen je dodatnom opremom neophodnom za obrazovne aktivnosti, kao što su laptopovi, računari, štampači, slušalice, miševi, tastature i magnetne table.

Kupce u Tempo hipermarketima i Mega Maksiju i ove sezone očekuju dodatna sniženja školskog pribora. Prilikom nabavke određenih artikala iz ovog asortimana kupci imaju priliku da pruže doprinos sada već tradicionalnoj humanitarnoj akciji „Dobro delo za SOS Dečije selo“, zahvaljujući kojoj će najmlađima u Dečijem selu biti poboljšani uslovi smeštaja u porodičnim kućama i obezbeđeno kvalitetnije grejanje.

Kupovinom naznačenih svezaka, flomastera i bojica biće izdvojen dinar, od pernica deset dinara, a od rančeva 50 dinara za decu iz SOS Dečjeg sela.

Deleze

Foto: Promo

- Svako dete treba da ima pravo na srećno detinjstvo i školovanje. Septembar, i nova školska godina, je uvek jedan značajan početak, i trebalo bi da bude i radostan događaj za đake i njihove porodice. Zahvaljujući dugogodišnjoj podršci kompanije Delez Srbija, i svima koji učestvuju u akciji ’Dobro delo za SOS Dečije selo’, i mi smo u mogućnosti da obezbedimo potrebnu podršku mališanima iz SOS Dečijeg sela. Ovim putem se zahvaljujemo svima i pozivamo sve roditelje, bake i deke, da se uključe u akciju kupovine školskog pribora i da na taj način doprinesu da, i za našu decu, taj početak bude što bezbrižniji - rekla je Vesna Mraković Jokanović, direktorka SOS Dečijeg sela Srbija.

Građani širom Srbije imaće priliku da do 9.septembra, do kada traje akcija „Dobro delo za SOS Dečije selo“, pruže podršku deci kupovinom školskog asortimana i omoguće im da imaju što lepši polazak u školu.

U humanitarnu akciju koju kompanija Delez Srbija realizuje četvrtu godinu zaredom uključili su se dobavljači Statovac, Gataric, Marina company, Extra Tropic Trade, Novo Beogradsko Knjižarsko, MD International, Ilijanum, Univerzal, Optimum i Eurocom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA