Stojana je dve godine tražila sina, strahovala je od najgoreg, a on samo ne želi da se vrati kući

- Šta da kažem, nek je on meni živ i zdrav, gde god bio. Njegova je odluka kako i gde će da živi, sada sam mirna jer znam da mu se ništa loše nije desilo – kazala je majka mladića, Stojana Rašić, nakon što je saznala dobre vesti

  • 6
Majka nestalog mladića Stojana Foto: Privatna arhiva

Aleksandar R. (21), koji je nestao pre dve godine iz porodične kuće u merošinskom selu Balajnac pronađen je živ i zdrav. On se nalazi u jednom srpskom gradu, gde je započeo novi život koji ne želi da deli sa porodicom.

Aleksandrov nestanak policiji je prijavila njegova majka Stojana Rašić koja je strahovala da mu se desilo najgore jer od njega nije imala nikakvih vesti od dana kada ga je poslednji put videla.

S obzirom na to da je sa sobom poneo pasoš a rođen je u Berlinu, verovala je da je u inostranstvu.

Međutim, potraga je pokazala da je mladić u domovini, ali da je odlučio da prekine kontakt sa porodicom.

- Srce mi lupa, noge su mi se odsekle. Šta da kažem, nek je on meni živ i zdrav, gde god bio. Njegova je odluka kako i gde će da živi, sada sam mirna jer znam da mu se ništa loše nije desilo. Možda će jednog dana poželeti da nas vidi, niko mu neće zameriti, samo neka dođe kući – kazala je Stojana nakon što je saznala dobre vesti.

Za Aleksandrom je niška policija raspisala potragu koja je obustavljena s obzirom na to da je ustanovljeno njegovo mesto prebivališta, a on identifikovan.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • haha

    13. avgust 2020 | 21:46

    Kakvi su roditelji danas,i ne cudi me!Ja majku i oca nisam godinama video.Ugledni beogradjani svi znaju za njih kao za humane koji pomazu drugima!A deca?Snadji se zivot je dzungla!

  • Qwer

    13. avgust 2020 | 18:50

    Srećna majka, hvala Bogu. Mnoge nažalost nisu imale tu sreću.

  • Majka

    13. avgust 2020 | 21:49

    Hvala Bogu,vratice ti se kada uvidi da boljeg prijatelja nema od majke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA