≫ 

Ema (5) je Mala dama društvenih mreža: Ponela je svoju prvu titulu i ne prestaje da se raduje pobedi

Ema Arsić vlasnica je titule Mala dama društvenih mreža

  • 3
Ema Arsić Foto: Facebook/Kristina Arsic

Posle više od devet meseci prijavljivanja i glasanja na takmičenju za "Prvu mladu damu i džentlmena Srbija", devojčica Ema Arsić (5,5 godina) iz Leskovca ponela je titulu "Male dame društvenih mreža", prve kategorije iz tog takmičenja i kao nagradu dobila letovanje u Grčkoj, koju će moći da iskoristi narednog leta.

Ona je odnela ubedljivu pobedu i imala skoro 1.000 glasova više od drugoplasirane devojčice.

Ema je osvojila i treće mesto u kategoriji "Moja idealna porodica".

- Rezultati glasanja preko društvenih mreža objavljeni su juče i od tada se Ema neprestano raduje. Vrlo je srećna, dete, lepo joj joj i zanimljivo. Voli pobede. Imaće u svom životu i pobede i padove i mi joj već od juče pričamo o tome - kaže za JuGmediu Kristina Arsić, majka male dame.

Takmičenje „Prva mlada dama i džentlmen Srbije“, ima više kategorija. U ovoj gde je Ema osvojila prvo mesto, predstavljajući svoj grad, takmičili su dečaci i devojčice do 10 godina. Do 15. avgusta je prijavljivanje i za kategoriju „Mala dama i džentlmen turizma Srbije“, gde se Ema takođe prijavila.

Inače, projekat „Prva mala dama i džentlmen Srbije“, koji realizuje Dejan Pantić iz Kraljeva, namenjen je deci uzrasta od 4-12 godina.

Još nije kasno za prijavu

- Deca kao predstavnici svojih gradova predstavljaju tradiciju i kulturnu baštinu svog kraja. Organizuje se treću godinu za redom, finale se održava na karnevalu u Vrnjačkoj Banji. Leskovac već drugu godinu ima svog predstavnika, ove godine je Emilija Arsić koja je juče proglašena Prvom malom damom društvenih mreža, odlukom skoro 2.000 glasača koji su joj dali podršku. Zbog trenutne epidemiološke situacije još uvek se ne zna datum finala izbora, tako da zainteresovani roditelji mogu prijaviti svoju decu na Fejsbuk stranici Prva mala dama i džentlmen - kaže Pantić za juGmediu.

Pored glavne titule dodeljuju se i Mala dama Turizma Srbije, Mala dama Karnevala, dodeljuju se u 2 kategorije, decu od 4- 8 godina i decu od 8-12 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    13. avgust 2020 | 16:36

    I mama bi 😹 ! Bolje bi bilo da usavrši govor ! Sve je u Srbiji kako treba !?, p i kopirati amere ...

  • N

    13. avgust 2020 | 22:44

    Svašta Bože!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA