Pokazivao komšinici polni organ dok su se svađali oko sudskog spora

Na razne načine uznemirava i vređa komšije

  • 26
Penis, polni organ, mali penis, farmerke, muškarac, međunožje

Foto: Pixabay

Do sada smo čuli za razne komšijske svađe i rasprave, a brojne među njima dobijale su svoj epilog i na sudu, ali je slučaj iz Petrovca na Mlavi premašio mnoge.

Bahati pogrebnik iz Petrovca navodno je komšinici i komšiji s kojima je u sudskom sporu pokazivao polni organ.

U petrovačkom naselju Ćovdin, za vreme svađe zbog nerešenog sudskog spora sa komšijom, poznati pogrebnik iz ovog mesta je pokazivao polni organ komšinici i komšiji, prenosi TPKNEWS.

On je prilikom svađe u petak sa komšijom i komšinicom u jednom trenutku skinuo pantalone i pokazivao im svoj polni organ.

Posle žučne svađe, komšinica i komšija su prijavili ovaj slučaj policiji u Petrovcu na Mlavi, gde se trenutno nalaze sa još dva svedoka.

Oni su policiji rekli da ih komšija na razne načine uznemirava i vređa. Čovek u "ozbiljnim godinama", pa još i sa zanimanjem koje je isto tako ozbiljno, dozvolio je sebi ovakav postupak.

Očekuje se da policajci iz Petrovca na Mlavi, posle uzetih izjava komšija i svedoka, obave razgovor i sa pogrebnikom koji ih je prema njihovim rečima vređao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA