≫ 

Dečaci (15) biciklima udarili u ogradu mosta u Kuršumliji: Jedan teže povređen

Teže povređeni dečak je zbog ozbiljnosti povreda prebačen u niški Klinički centar

  • 1
Biciklistička nesreća Foto: Shutterstock

Dva 15-godišnjaka iz Kuršumlije zadobila su povrede, od kojih jedan lakše, dok je drugi teško povređen nakon što su, vozeći svako svoj bicikl, udarili u ivičnjak, a zatim i u metalnu ogradu mosta u tom gradu.Teže povređeni dečak je zbog ozbiljnosti povreda prebačen u niški Klinički centar.

U policiji su potvrdili da se dogodila nezgoda i da su oni izlazili na lice mesta, a u prokupačkoj Opštoj bolnici kažu da je primljen 15-godišnjak koji je, između ostalog, imao i teške povrede glave, zbog čega je na prijemu bio bez svesti.

Pacijent je primljen na Urgentno odeljenje bez svesti, a nakon ukazane prve lekarske pomoći i uz konsultacije sa lekarima više specijalnosti, odlučeno je da uz pratnju lekara i tehničara bude transportovan za Niš na dalje lečenje.

- Sa dečakom je bila majka koja je rekla da je njen sin povrede zadobio nakon pada sa bicikla - kažu u prokupačkoj Bolnici, prenose juznevesti.com.

Inače, ovo je još jedna nezgoda u nizu koja se poslednjih 10-ak dana desila na teritoriji Topličkog okruga, najpre je teško povređen traktorista, a zatim u dve odvojene saobraćajne nesreće nastradala su dvojica traktorista iz Kuršumlije i Blaca.

Pre 4 dana su u teškoj saobraćajnoj nezgodi na putu Prokuplje-Žitorađa kod sela Lukomir stradala trojica mladića, a nakon toga samo zahvaljujući sreći vozač "pežoa" je nedaleko od centra Prokuplja udario u zaštitnu ogradu mosta preko Toplice i malo je falilo da sa visine od 5,6 metara upadne u reku.

Video: Puče brvno: Deca se zaigrala pa posle plakala u potoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KS

    18. septembar 2020 | 09:21

    Najgore je kada razum zataju a emocije nadvladaju,tu ne može niko treći da pomogne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA