≫ 

Čeka nas lep i topao dan: Neka vas ne zavara jutarnja svežina, biće i do 27 stepeni

Minimalna temperatura od 8 stepeni na severozapadu do 14 stepeni na istoku Srbije, u Negotinskoj Krajini do 16 stepeni, a maksimalna dnevna od 23 do 27

  • 1
Kišni oblaci nad Novim Sadom

Foto:Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji jutro vedro i hladno, a nešto toplije biće na istoku i jugoistoku i uz nešto više oblačnosti. Tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo.

Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, tokom dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura od 8 stepeni na severozapadu do 14 stepeni na istoku Srbije, u Negotinskoj Krajini do 16 stepeni, a maksimalna dnevna od 23 do 27.

U Beogradu u subotu nakon vedrog i hladnog jutra, tokom dana pretežno sunčano i umereno toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, tokom dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna temperatura 11, na obodu grada 9, a maksimalna dnevna 25 stepeni.

U Srbiji sutra jutro vedro i sveže, tokom dana sunčano i toplije, dok se na severu i zapadu očekuje umerena i visoka oblačnost.

U ponedeljak sunčano i toplo. Maksimalna temperatura od 26 do 30 stepeni.

Prognoza

Printskrin: RHMZ

U utorak i sredu pretežno sunčano i još toplije, maksimalna temperaura od 28 do 32 stepena. U utorak poslepodne u zapadnim, a u sredu poslepodne i uveče u većem delu Srbije biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom.

Narednih dana u košavskom području duvaće jak jugoistočn i vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplije, dok se sutra očekuje povremeno i visoka oblačnost. Maksimalna temperatura u sutra i prekosutra do 28 stepeni, a u utorak i do 31. U sredu posle podne i uveče biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom, a maksimalna temperatura oko 30 stepeni.

Narednih dana duvaće umeren do jak jugoistočn i vetar.   

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    19. septembar 2020 | 08:00

    Ne volim sunce, i vrucinu smucilo mi se, sanjam dan kada ce hladna zima doci!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA