≫ 

Izbio požar u stanu u Pirotu: Dvoje ljudi prebačeno u bolnicu, stanari nesvesno ugrozili gašenje

Na licu mesta su bile i sve raspoložive ekipe hitne pomoći čiji su lekari i medicinski tehničari pružali pomoć stanarima

  • 0
Požar, Pirot

Printskrin: Youtube/Pirotske vesti

U stambenoj zgradi u Jevrejskoj ulici u Pirotu, tačnije jednom od stanova na kraju ulice, izbio je požar koji je veoma brzom intervencijom pirotskih vatrogasaca ugašen, pišu Pirotske vesti.

Prema nezvaničnim podacima, nema teže povređenih među stanarima koji su na vreme evakuisani.

Dve osobe su transportovane, kako nezvanično pišu Pirotske vesti, u pirotsku bolnicu, ali za sada nema informacija o kakvim povredama je reč.

Na licu mesta su bile i sve raspoložive ekipe hitne pomoći čiji su lekari i medicinski tehničari pružali pomoć stanarima.

Prilikom intervencije vatrogasci su naišli na ogroman problem jer su pojedini stanari zgrade praktično na protivpožarne stepenice postavljali vrata, gde su skladištili svoje stvari, čime su dodatno otežali akciju vatrogasaca koji su morali da uz pomoć adekvatnog pribora porazbijaju vrata i protivpožarne stepenice učine upotrebljivim za ono za šta su i namenjene.

Vatrogasci su intervenisali sa 7 vozila, a osim pirotskih, bilo je i vatrogasaca iz okolnih mesta. Intervencija je trajala više od dva sata.

Video: Buknuo požar u Beogradu: Vatrogasci za nekoliko minuta stigli na teren i sprečili širenje vatre

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA