Od večeras noću radovi na mostu Gazela

U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka

  • 1
Gazela, guzva Foto: tanjkug/Zoran Žestić

Na gradskom delu auto-puta E-75, na mostu Gazela izvodiće se radovi na montaži ITS opreme večeras i 23. septembra od 23 časa do 4 časa ujutru u smeru ka Novom Beogradu, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Radovi u smeru ka Nišu obavljaće se sutra i 24. septembra u periodu od 23 do 4 časa. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti slobodna jedna saobraćajna traka.

Radovi će se obavljati i na auto-putu E-75, petlja ,"Mali Požarevac" - petlja "Umčari" - do 4. oktobra radovi na sanaciji kolovoza.

U zoni radova, kolovozna traka smera Niš - Beograd, zatvorena za saobraćaj, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom suprotnog smera (Beograd-Niš). Smer Beograd - Niš, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Nova Crnja - Srpska Crnja, (u blizini raskrsnice Vojvode Stepe - put za Kikindu) - 22. septembra od 7 do 17 časova, radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa. U zoni radova naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Auto - put E-75, petlja „Subotica Sever“ - petlja „Subotica Istok“ smer ka Novom Sadu, od 14. septembra od 7časova radovi na rehabilitaciji vozne saobraćajne trake, a saobraćaj preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u dužini od 1200 metara. Planirani rok završetka radova je 09. oktobar.

Most preko reke Tamiš, kod Sečnja - radovi na redovnom održavanju do 15. oktobra na levoj strani mosta u smeru Sečanj - Boka. Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    21. septembar 2020 | 19:04

    Nek se samo radi,nek se desava nesto,vredne ruke neimara izgradise Srbiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA