≫ 

Poznato stanje 7 Jagodinaca koje je izujedao pas: Među povređenima bio i radnik bolnice

Svi su nakon što su im zbrinute rane, pušteni kući

  • 42
Pas, besan, agresivan, krvoločan, rotvajler, napad, ujed psa

Foto ilustracija: Shutterstock

Sedam osoba, koje je izujedao pas po nogama u Jagodini su, nakon što su im noćas sanirane povrede u Domu zdravlja, puštene kući. Kako je za Telegraf.rs rekao direktor ove zdravstvene ustanove Darko Miletić, od svih povređenih samo je jednoj osobi morala da se ušije rana.

- Zbrinula ih je noćna smena. Imali su jedno ušivanje, a svi ostali su imali ogrebotine. Obrađene su im rane, primili su antitetanus terapiju, i postali su kući - kaže Miletić za Telegraf.rs.

Među onima koje je pas napao, kako ističe, nije bilo dece.

- Među njima je bio jedan radnik opštine, i jedan radnik bolnice... 

Ove Jagodince napao je vlasnički pas mešanac, koji je izašao iz dvorišta jedne porodične kuće.

Kao što smo već i objavili, protiv vlasnice psa (87) biće podneta je krivična prijava, a pas je za sada u azilu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini, po nalogu nadležnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv osamdesetsedmogodišnje žene iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti. Sumnja se da je njen pas sinoć izašao iz dvorišta i ujeo sedam osoba kojima ukazana lekarska pomoć. Pas je odveden u azil - saopštili su iz MUP.

Video: Razjareni staford napao ženu i pudlu, a onda se pojavio njen sin sa pištoljem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko cg primorje

    23. septembar 2020 | 14:49

    Zakon se obrusio na jednu usamljenu vremesnu staricu demonstrira silu i pravo kao da je sve u drzavi sjajno drugih prioriteta nemaju nego babu da krivicno gone ...dosta su je kaznili sto su joj oduzeli jedinog prijatelja koji je u mnogim slucajevima bolji od covjeka...manite se babe ..ponesite joj korpu hrane i voca ..prozborite neku toplu rijec i krenite u lov na kriminalce

  • Pravnik

    23. septembar 2020 | 14:35

    Ma sta, evo u centru Vracara u Beogradu, u ulici Vidovdanska kod zgrade 4B Grcica Milenka copor pasa. Da nesreca bude veca vlasnici ih dovedu i tu puste po parkovima?! Napali coveka u samo sto ga nisu jos i tukli, bracni par?! Gledao sam, isao covek ulicom, svog su ga pocepali?! Parkovi svi zagadjen, deca nemaju kud, osim Da veze u selo?! Zamislite, u gore pomenutoj zgradi oko 38 pasa, sve smrdi, liftovi hodnici..!? Higijena losa, niko nista vodi racuna,plus nekultura?!

  • Neko

    23. septembar 2020 | 13:45

    To nije krivično delo izazivanje opasnosti već pokušaj ubistva. Kad neko maše pištoljem okolo onda je izazivanje opasnosti ali ako nekog upuca, makar i okrzne onda je pokušaj ubistva. Isto je u Zakonu o policiji, gde piše da službenog psa mogu pustiti U napad bez korpe, onda kad se ispune uslovi da se upotrebi vatreno oružje. Jer pas jeste opasan po život koliko i pištolj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA