≫ 

Jedan učenik i 2 nastavnika u Vranju zaraženi koronom: Zamenica gradonačelnika podseća na 3 pravila

Reč je o nastavnicima iste osnovne škole i jednom srednjoškolcu

  • 0
POČETAK ŠKOLE, škola, đaci, učenici

Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Od početka školske godine u Vranju su od korona virusa obolela dva nastavnika iz iste osnovne škole, kao i jedan učenik srednje škole sa teritorije grada, potvrdila je zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović, piše VOM.

Ona je danas sa saradnicima i predstavnicima inspekcijskih službi obišla gradske škole kako bi se u nadzoru utvrdilo poštovanje mera prevencije.

- Najveći broj škola maksimalno poštuje sve naložene mere i sva data uputstva. U cilju sprečavanja širenja virusa, još jednom apelujem na sve učenike i roditelje, da poštuju mere preporučene od strane Republičkog kriznog štaba i Kriznog štaba grada Vranja, a pre svega one koje se odnose na obavezno nošenje maski u zatvorenom prostoru, često pranje ruku i držanje distance – rekla je zamenica gradonačelnika.

Dr Miroljub Stanković, savetnik gradonačelnika za zdravstvo naglasio je da je Krizni štab grada Vranja, uvek na vreme donosio preventivne mere u cilju sprečavanja širenja epidemije.

Boban Antanasijević, načelnik Odeljenja za inspekcijske poslove, dodao je da su inspekcijske službe od početka epidemije bile uključene u kontrolisanje i poštovanje svih važećih mera na teritoriji grada i gradske opštine Vranjska Banja.

Pogledajte izjavu Zorice Jović, zamenice gradonačelnika:

Video: Ovaj video je nаmеnjеn učеnicimа sа кljučnim prеpоruкаmа zа bеzbеdаn bоrаvак u šкоlаmа

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA