≫ 

Policija motri na škole u Loznici zbog belog kombija: Širi se priča da iz njega vrebaju decu

Slična priča kružila je gradom i pre nekoliko godina

  • 7
Beli kombi Foto: Pixabay

Pripadnici lozničke policije od danas dežuraju u svim gradskim i prigradskim lozničkim osnovnim školama i u zoni školskih objekata ostaće u narednom periodu.

Policija je preduzela ovaj korak zbog informacija da ’’nepoznato vozilo (beli kombi) posle nastave prati učenike i dve muške osobe pokušavaju da stupe u kontakt sa njima nudeći im slatkiše’’. Informacija se pojavila i raširila na društvenim mrežama i izazvala je uznemirenje nekih roditelja i đaka, piše Kurir.

Kako je u tim informacijama navedeno, to se dogodilo u blizini škola u prigradskom naselju Klupci i Lozničkom Polju. Deca pričaju o nekakvom kombiju, ali daju različite opise.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je istražila te informacije i utvrdila da do sada ’’nije bilo nikakvog nasilja ni radnji prema deci’’, ali je preventivno pojačala mere bezbednosti oko škola.

- Policija će u narednom periodu pojačati prisustvo u blizini lozničkih škola. Sa direktorima i pedagozima obavljeni su neophodni razgovori, a policija apeluje da se ne širi panika i ne plasiraju dezinformacije – kaže nam sagovornik upoznat sa ovim događajem.

Inače, slična priča kružila je gradom i pre nekoliko godina, uznemirila pojedine roditelje i osnovce, pa prestala. Policija, međutim, ništa ne želi da prepusti slučaju i od danas još budnije pazi na škole i školarce.

Video: Narkoman u parku pokušao da otme dete iz naručja oca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jednom

    1. oktobar 2020 | 19:28

    Su mi druga pokušali kindapovati davne 87 godine UDBA se digla ovi nisu ni do Kiseljaka stigli??!!A da to je bila tad država milicija vojska bezbjednost??!!Ovi današnji od polupismenih nepismenih ministara pa do službenika nisu ni za baba sere??!!!

  • Raboyyyyyyy

    1. oktobar 2020 | 18:55

    Prosle zime su i medveda vidjali u loznici!

  • Dzoni

    1. oktobar 2020 | 19:10

    Tako je i mene moj tata plasio,,sa kombijem,,a ispostavilo se da su to kradljivci kukuruza..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA