Kikinđanka kolima iščupala drvo, zakucala se u kuću i srušila ceo zid: Vlasnici mislili zemljotres

U ovoj nesreći, na sreću, žrtava nije bilo

  • 9
Kikinda, automobil uleteo u kuću Printskrin: Youtube/ TV Kikinda

Ivana i Milan Pašić iz Kikinde, nemoćno su širile ruke pred prizorom teško oštećene kuće u kojoj kao da je pukla bomba.

A, puklo je najstrašnije jutros, nešto posle pet sati, kad je Kikinđanka (36) za volanom “opel vektre”, iz još neutvđenih razloga, “ispravila” krivinu i zarila se u sobu kuće koja se nalazi na uglu ulice. Samo spletom okolnosti niko u ovoj bizarnoj nesreći nije nastradao, a mogao je.

- Iz sna me je u pola pet probudio telefon, ali iz postelje nisam odmah ustao. Kad je trebalo da ustanem, odem do kupatila i počnem da se spreman za posao, a onda i uđem u ovu, sada totalno uništenu sobu, nešto je puklo - kaže Milan Pašić za portal Gradski.

Mislio sam da je eksplodirao bojler

- U prvom trenutku nisam znao šta se desilo. U sobi su bile moje stvari za posao, a na svu sreću, nisam u nju ušao… Udarac je bio strašan, poput zemljotresa, a onda se podigao oblak prašine. Prvo sam pomislio da je eksplodirao bojler ili sat od plina. Kad sam nekako uključio svetlo, začuo sam komšiju koji me je sa ulice dozivao. Govorio mi je da je žena za volanom automobila udarila u moju kuću - nevoljno se priseća za Gradski online Milan, radnik “Zoppasa” i nastavlja:

- U automobilu je bila mlađa ženska osoba. Na krivini je produžila pravo, udarila u bagrem, iščupala ga i zajedno s kolima se zarila u sobu. Nekih 10 do 15 minuta ona je bila bez svesti. Pozvali smo policiju, vatrogasce i Hitnu pomoć. Vatrogasci su morali da seku automobil jer nisu mogli na drugi način da ga uklone iz naše kuće.

Kada je došla sebi, policajac ju je upitao da li zna šta se desilo i gde se nalazi… Pored ostalog, pitao je ženu da li je konzumirala alkohol. Ona je potvrdno klimala glavom. Šta se dalje desilo tokom lekarskih pregleda, nije nam poznato - kaže Milan.

Strahuju da greda ne popusti

Pašići pričaju da su ovu kuću kupili pre četiri godine i da su sredili. Dodatno ih uzrujava saznanje štaje moglo da se desi njima, ili njihovoj ćerkici koja ima samo 14 meseci. Srećom, kobnog jutra ona je bila kod babe:

- Iskreno, loše se osećam. U ovom trenutku najviše strahujem da oštećena greda ne popusti, pa da se obruši i deo kuće koji nije oštećen. Čekamo procenitelje da utvrde štetu koja je ogromna. Povremeno se čuje pucketanje u oštećenom delu kuće… Očajni smo…

- Poput supruga i ja sam u prvi mah, kad je puklo, pomislila da je zemljotres. Vrisnula sam i istrčala iz kuće. Bukvalno sam preskočila kapiju jer nije mogla da se otvori. Videla sam ženu u kolima. Nije se pomerala. Nismo smeli da je diramo, a policija i Hitna pomoć brzo su stigli - ispričala je Ivana Pašić.

Kad se osvestila, na pitanje da li je nešto boli, s njenih usana smo pročitali da je bole noge i leđa. Klimajući glavom, potvrdila je da je konzumirala alkohol, a u kabini smo našli I flašu nekog pića, ispod suvozačevog sedišta- ispričala je Ivana Pašić.

Kako je  potvrđeno u kikindskoj policiji, ova saobraćajna nezgoda dogodila se oko 5.20.

Izazvala ju je Kikinđanka (36) koja je upravljala vozilom “opel vektra”. Ona je zbrinuta u kikindskoj bolnici, a nakon obavljenog uviđaja protiv nje će biti podneta odgovarajuća prijava.

Pogledajte prilog TV Kikinda:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srle

    1. oktobar 2020 | 20:25

    Danas na autoputu Beograd-Zagreb zenska osoba sa golf polom krivuda levo desno,kada sam je pretekao video sam da kuca poruku na telefonu. Doslo mi je da je zaustavim i isamaram kao kravu.

  • Tika

    1. oktobar 2020 | 19:57

    Ne smes ni u rodjenoj kuci vise da budes. Nigde covek nije vise siguran. A policija je tada verovatno spavala a pijanci po gradu prave haos.

  • Dasa

    1. oktobar 2020 | 22:45

    Svedoci smo da nam sve ovako ide...kako ne treba! Uzas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA