≫ 

Mistični znak na nebu nad planinom Rtanj: Zapravo je prirodni fenomen i zna se šta predskazuje

Pojavio se "sunčev oreol"

  • 1
Rtanj Rtanj / Foto: Pixabay

Na društvenim mrežama u Srbiji korisnici dele fotografiju fenomena koji se ukazao na nebu iznad "rtanjske piramide" odnosno Rtnja najmističnije planine u Srbiji za koju mnogi veruju da u sebi krije pravu piramidu, stariju od egipatskih.

U narodu se planini Rtanj pridaju mistična svojstva u uverenju da će oni koji se tu zateknu u trenutku smaka sveta biti jedini koji će preživeti Armagedon, piše Kurir. Drugi su uvereni da je Rtanj NLO baza koja se na magičan način otvara da u nju slete letelice koje nisu sa ovog sveta, uz tvrdnju da su noćima viđali neobična svetla iznad vrha ove planine koja se navodno ne mogu pripisati ovozemaljskim stvarima.

Rtanj je, dalje navodi portal, jedna od najlepših planina Srbije na kojoj rastu mnoge lekovite biljke, pa je zbog lepote i čistog vazduha česta destinacija domaćih, ali i stranih turista od kojih su mnogi rešili i da zauvek ostanu na njoj i tako se nastane u Srbiji.

Na nebu iznad Rtnja ukazao se sunčev oreol, koji nije ništa drugo do optički fenomen kao jedan od najtačnijih predznaka pogoršanja vremena i dolaska jakih kiša.

Video: Od pogleda s njih svi se zaljube u Srbiju: Ovo su najlepši vidikovci naše zemlje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzo

    12. oktobar 2020 | 13:46

    Podhitno pozvati Moldera i Skali ,da oni to ispitaju za svaki slučaj.Zlu netrebalo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA