≫ 

Novi incident: Migranti porušili saksije ženi u Banatskom Aranđelovu, ona preplašena pobegla

Dvojica migranata su, bez ikakvog razloga i iz čista mira, porušili cveće jednoj od prodavačica u selu nadomak Novog Kneževca

  • 9

Incidenti koje migranti prave u našoj zemlji, iz dana u dan sve su češći i radikalniji. Prethodne sedmice napali su devojku na Brankovom mostu u Beogradu, pretukli crnogorskog državljanina, a zatim su se na društvenim mrežama pojavili snimici obračuna između Alžirca i Marokanca. Ovaj niz nastavljen je juče u selu Banatsko Aranđelovo, u opštini Novi Kneževac.

Kako se, naime, vidi na snimku zabeleženom u ovom mestu, dvojica migranata šetaju se pored tezgi prodavačice cveća, da bi posle nekoliko sekundi, iz čista mira i bez ikakvog povoda, porušili poređane saksije koje je žena prodavala.

Nesrećna žena je od agresivnih muškaraca morala da se skloni, ostavljajući svoju tezgu.

Kako se navodi nadruštvenim mrežama, ona je uskoro pozvala i policiju.

Za sada nisu poznati bliži detajli o ovom incidentu koji je izazvao lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama na kojima je snimak podeljen.

Video: Na stotine migranata pokušalo iz Srbije nasilno da uđe u Mađarsku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branislav

    23. oktobar 2020 | 10:03

    Objavite komentar. Sad policija treba da se skloni da ne radi ništa i ne obraća pažnju, i pusti narod da završi sa bagrom.

  • Coa

    23. oktobar 2020 | 09:55

    Samo nazad poslati!

  • Marijana

    23. oktobar 2020 | 12:36

    Steta sto Evropa nema vise pametnih ljudi kao sto je ORBAN.Covek je ubedljivo najpametniji u celoj Evropi pa i svetu.Ovo je tek pocetak pakla koje ce hriscani trpeti od njih.Ali ovde cim napises istinu nazovu te rasistom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA