Gejzir u Nišu, pola grada bilo bez vode zbog pucanja cevi: Oštećen cevovod zbog radova

Gejzir je iznenadio Nišlije jutros oko 8 sati

  • 2
Voda Niš Printskrin: Twitter/@ElvisPRISLI74

Nekoliko hiljada Nišlija jutros u osam sati ostalo je bez vodosnabdevanja jer je prilikom izvođenja građevinskih radova na tržnom centru, oštećen magistralni cevovod.

- Firma koja je angažovana jutros je izazvala havariju na cevovodu velikog prečnika zbog čega je bez vode ostalo nekoliko hiljada potrošača u prvoj i drugoj visinskoj zoni. Naše ekipe su odmah izašle na teren i do 11 sati normalizovano je vodosnabdevanje potrošača na Bulevaru Nemanjića i naselja Duvanište. Do 13 sati vodu će dobiti i potrošači u drugoj visinskoj zoni - kazao je Zoran Ignjatović iz službe za odnose sa javnošću niškog vodovoda "Naisus".

U cilju normalizacije vodosnabdevanja, kako je rečeno u ovom javnom preduzeću, zatvoren je ventil u ulici Blagoja Parovića, kako bi se voda vratila u sistem.

Ovo nije prvi put da se prilikom građevinskih radova oštete podzemne instalacije što je posledica nepostojanja jedinstvene evidencije infrastrukturne mreže ali i nepažnje izvođača radova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :)

    23. oktobar 2020 | 14:57

    Vesicu reaguj, pravi fontanu

  • Ivan

    23. oktobar 2020 | 14:22

    😂 😂 😂 😂 😂 ostecen pri izvodjenju radova, namesten tender hteli jeftino a procice skupo... 😂 😂 😂 😂 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA