≫ 

Ovo je dečak koji je nestao u selu kod Loznice: Policija češlja svaki kutak, majka deteta u očaju

- Obaveštena je policija, koja je ubrzo stigla, sa više patrola i vatrogascima. Čitavu noću su pretraživali sve senjake u okolini, napuštene kuće, staje i druga zdanja. Dečaka nisu uspeli da pronađu, pa je traganje nastavljeno - rečeno je za Telegraf.rs

  • 4
Dragoljub Nikolić Foto: V.Mitrić/Večernje Novosti

U Donjem Dobriću kod Loznice u sredu posle 16 časova, nestao je dečak D. N (9), učenik trećeg razreda ovdašnje osnovne škole.

Majka Danijela sva uplakana zamolila je sve koji nešto čuju ili vide dečaka, da hitno jave porodici ili policiji. O dečaku se, kako je rekla, gubi svaki trag od srede u 16 časova, navode Novosti.

- Mnogo je dobro i poslušno dete, ne mogu ni da pretpostavim šta se dogodilo, da tako odjednom nestane. Jednostavno ne znamo ni šta ćemo ni kuda ćemo - rekla je majka.

Opisala je i šta je dečak imao na sebi u trenutku nestanka, zamolivši sve koji bi ga mogli videti, da se jave porodici.

- Juče posle četiri sata nije ga niko video. U 16.15 je nestao, nigde ga nema. Sve smo pretražili, nigde ga nismo našli. Zamolila bih sve ko ga vidi u beloj dukserici, sivoj trenerci i papučama, neka nam se javi. Deca su sa nama uradila ovu kuću. Došli smo ovde na go plac, ništa nismo imali. Sa petoro dece sve smo uspeli da uradimo - kazala je za Loznicu info.

Loznička policija sa više patrola i gotovo kompletnim rukovodstvom policijske stanice od jutros češlja svaki deo Donjeg Dobrića, tražeći nestalog dečaka.

- Obaveštena je policija, koja je ubrzo stigla, sa više patrola i vatrogascima. Čitavu noću su pretraživali sve senjake u okolini, napuštene kuće, staje i druga zdanja. Dečaka nisu uspeli da pronađu, pa je traganje nastavljeno - rečeno je za Telegraf.rs.

Podsetimo, dečak je, sa još četvoro braće i sestara, kao i obično, bio kod dede, čija je kuća udaljena oko 300 metara od njihove.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    29. oktobar 2020 | 11:18

    O Boze sta se ovo desava. Samo da ga zivog i zdravog pronadju.

  • Bože

    29. oktobar 2020 | 11:27

    Samo da je dobro,dusa mala ❤️❤️❤️

  • dragana

    29. oktobar 2020 | 11:25

    Boze pomozi im samo da nadju detence zivo i zdravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA