≫ 

"Nismo oka sklopili": Celo selo traga za dečakom, kruži priča da su danima viđali auto BG tablica

Dečak je na sebi imao sivu duksericu i kapu kada je poslednji put viđen, dok se vraćao kući od babe i dede. Evo šta o potrazi kažu članovi porodice i komšije

  • 6
Dragoljub Nikolić

Foto: Google Maps, Pixabay, Privatna arhiva

Dečak D. N. (9) iz Donjeg Dobrića kod Loznice, nestao je juče oko 16.15 sati kada se od dede i babe vraćao kući. Od sinoć, kada je policiji prijavljen nestanak, čitavo selo je na nogama. Zajedno, sa policijskim snagama, pretražuju okolinu tragajući za malim D. N.

Kako za Telegraf.rs kaže strina mališana, između dedine kuće i njegove ima svega oko 30o metara, a to je put na kojem mu gubi svaki trag.

- Imao je bledo sivu duksericu na sebi i kapu na glavi. Malo je krupniji, visok oko 130 centimetara. Kada je odlazio od nas, bio je sam. Iako ima mobilni, nije ga nosio tada sa sobom. Svi tragamo za njim. Celu noć nismo oka sklopili. Samo da ga nađemo. Jako je teško - priča uznemirena strina.

A zbog  nestanka dečaka uznemireni su svi meštani Donjeg Dobrića. Kako pričaju komšije, niko nije mogao da spava, a posebno su uplašeni i zabrinuti dečakovi vršnjaci i školski drugari, kao i njihovi roditelji.

- Policija je pretresla celu okolinu, i šumu, i nema ga... Ne verujem da je dete zašlo u šumu - priča jedna od meštanki.

Ona dodaje da posebno zabrinjava i to što je prethodnih dana, prema glasinama, u selu navodno viđen crni auto beogradskih tablica koji je prolazio centrom ovog mesta.

- Taj auto je prolazio pored škole i centra sela... Čujem da je imao zatamnjena stakla, a i da je taj auto prošao centrom oko pola 5, baš kada je dečak nestao - pričaju meštani.

Podsetimo, iz MUP su za Telegraf.rs rekli da je policija na terenu od sinoć, kao i da je dečak nestao i prošle godine.

- Obaveštena je policija, koja je ubrzo stigla, sa više patrola i vatrogascima. Čitavu noću su pretraživali sve senjake u okolini, napuštene kuće, staje i druga zdanja. Dečaka nisu uspeli da pronađu, pa je traganje nastavljeno - rekli su iz MUP-a za naš portal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA