Drive.Go – kupovina goriva direktno iz automobila

Aplikacija koja štedi vreme i čuva zdravlje

  • 0
NIS Foto: NIS

Novonastale okolnosti izazvane pandemijom dovele su do mnogobrojnih promena na globalnom nivou, kako u poslovnom okruženju, tako i u životnim situacijama i navikama ljudi. S tim u vezi, digitalizacija je postala jedan od ključnih faktora, a digitalni servisi neizostavni alat u obavljanju svakodnevnih aktivnosti u vreme kada je najbezbednije ostati kod kuće.

Kao kompanija kojoj su potrebe korisnika na prvom mestu, a koja istovremeno prati trendove u razvoju savremene tehnologije, NIS je svojim potrošačima u Srbiji omogućio brz i efikasan proces plaćanja goriva na benzinskim stanicama putem mobilne aplikacije Drive.Go. Pored toga što ovakvim načinom plaćanja doprinosi zaštiti i očuvanju zdravlja potrošača, Drive.Go aplikacija štedi vreme u trenucima kada je gužva i ostavlja prostora za mnoge druge dnevne aktivnosti.

NIS Foto: NIS

Reč je o aplikaciji koja je veoma jednostavna za korišćenje i dostupna svima. Kako biste koristili ovu uslugu potrebno je da preuzmete Drive.Go aplikaciju sa Google Play-a, Apple Store-a ili Huawei App Gallery-je, registrujete svoj korisnički nalog i unesete broj bankovne kartice kojom ćete vršiti plaćanje.

Pre samog točenja goriva neophodno je da pokrenete aplikaciju i direktno iz automobila skenirate QR kod koji se nalazi na točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu. Proces kupovine i plaćanja završava se klikom na dugme „plati“ nakon točenja potrebne količine goriva.

Trenutno je Drive.Go aplikacija dostupna na više od 150 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata širom Srbije, a glavni cilj NIS-a jeste da ovu uslugu učini dostupnom što većem broju potrošača. Spisak benziskih stanica na kojima je moguće koristiti aplikaciju, kao i sve informacije o načinu korišćenja iste, može se naći na sajtovima www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go, kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra 08 0000 8888.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA