≫ 

Korona ušla u nekoliko vrtića u Novom Sadu: Zaraženo šestoro zaposlenih

Srećom, nema zaražene dece

  • 4
Traženi su i komercijalisti, menadžeri, vaspitači predškolske dece Foto: Shutterstock

Šestoro zaposlenih u nekoliko novosadskih vrtića zaraženo je korona virusom, ali među decom nema inficiranih, rekla je sinoć Branka Čonkić iz Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" iz Novog Sada.

Ona je dodala da su zaražene osobe u izolaciji.

- Zaposleni su na bolovanju. Prvi saradnici su testirani, u izolaciji su, neki su pozitivni, neki negativni - navela je Čonkić za televiziju Prva, prenosi Tanjug.

Dodala je da su deca obaveštena o situaciji.

Video: Dr Pelemiš otkrio da li bi deca trebalo da nose maske u vrtićima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    31. oktobar 2020 | 09:08

    Vaspitačica iz Novog Sada se zarazila od deteta koje su roditelji donosili u vrtić, bez obzira što je imalo temperaturu par dana. Pre donošenja deteta u vrtić snižavali bi mu temperaturu. To je trajalo od ponedeljka do četvrtka. U četvrtak i vaspitačica i dete su imali temperaturu. Pozvali su roditelje i oni su priznali da su donosili bolesno dete. Vaspitačica je bila pozitivna na kovid.

  • Danilo

    31. oktobar 2020 | 08:45

    Pod 1. Zatvoriti vrtice i dozvoliti samo roditeljima sa potvrdama da su radno obavezni(mala deca nemogu drzati distancu, maske itd). 2.Skole da predju online a bas za decu koja nemaju gde kao za vrtice potvrda. 3. Gsp takodje sa potvrdom. I stace za 30 dana, nemora policijski .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA