Episkop Atanasije otpušten sa bolničkog lečenja, negativan je na korona virus

Bio je u bolnici 9 dana

  • 1
Episkop Atanasije Rakita Foto: spc.rs

Posle negativnog testa na virus kovid 19, episkop mileševski Atanasije otpušten je u utorak sa bolničkog lečenja iz KBC Dr Dragiša Mišović u Beogradu, na kom je bio od 8. novembra.

- Episkop Atanasije izražava svoju zahvalnost najpre Gospodu Bogu, istinitom lekaru duša i tela naših, a zatim i celokupnom zdravstvenom sistemu države Srbije, zdravstvenim ustanovama u Prijepolju, Užicu, pomenutom KBC dr Dragiša Mišović, kao i svima drugima koji su bili uključeni u borbu protiv zlog virusa na njihovoj hrišćanskoj brizi, staranju i molitvi, što je rezultiralo njegovom bržem oporavku - napisano je u saopštenju Eparhije Mileševske u kom se takođe dodaje:

- Vladika se moli Bogu za sve obolele od nove zarazne bolesti, da ih Gospod ubrzo podigne sa bolesničke postelje, kao i za sve one koji se staraju o obolelima, da im Gospod podari snage i kreposti u njihovom uzvišenom delu služenja drugima na slavu Božju i radost celokupne zajednice kojoj pripadaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA