Udruženje "Ivent Industrija" Srbije nudi državi svoje resurse kao pomoć u borbi protiv korona virusa

- Ivent industrija se nalazi u teškom položaju, od 15. marta nam je praktično zabranjen rad, ali smo svesni da je nekom još teže - navode iz ovog udruženja

  • 2
belwood wedding center Event industry, kovid bolnica Foto: Eventindustry.rs/belwoodweddingcenter, Tanjug/Nikola Anđić

Članovi udruženja "Ivent Industrija" Srbije stavili su na raspolaganje sve svoje resurse zdravstvenim organima Srbije, prostore, ljudstvo, ali i vozila, magacine i opremu u borbi protiv korona virusa.

- Poznato je da mi pre svega imamo relativno velike prostore za proslave koje su sada zabranjene, pa ukoliko zdravstveni organi smatraju da im mogu biti od koristi u borbi protiv korona virusa, mi im ih stavljamo na raspolaganje. Naši objekti poseduju adekvatne toalete, kuhinje, pribor za ručavanje  - navodi se u saopštenju,

Spremni su da stave na raspolaganje i sve druge resurse koje imaju, ljude, vozila, magacine, opremu itd.

- Ivent industrija se nalazi u teškom položaju, od 15. marta nam je praktično zabranjen rad, ali smo svesni da je nekom još teže. Znamo da nijedna država na svetu nema resurse da u kratkom roku primi ovoliko veliki broj zaraženih i da je pomoć i privrede i građana zdravstvenom sistemu neophodna u ovoj dramatičnoj situaciji po sve - navode iz ovog udruženja.

Članovi udruženja "Ivent Industrija" Srbije, kao društveno odgovorna preduzeća poštuju mere nadležnih organa u cilju sprečavanja širenja korona virusa.

Kako navode, sa ponosom ističu da pomažu koliko su u mogućnosti, obzirom da se i oni nalaze u jako teškom položaju. Ivent industrija će i dalje nastojati da pomaže onima kojima je pomoć neophodna, navode dalje, te u isto vreme pozivaju i sva druga privredna društva da pomognu u ovakvim akcijama koliko god je to moguće.

- Podsećamo da smo nedavno sproveli dve akcije za pomoć maloj Lani, u kojima je sakupljeno skoro 500.000 din za njeno lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA