≫ 

Krizni štab zakazao novu sednicu, sastaju se sutra u 13 časova

U Srbiji je zaraženo skoro 2.000 zdravstvenih radnika, saopštio je ministar zdravlja, Zlatibor Lončar

  • 28
Krizni štab Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Krizni štab zaseda sutra 13 sati. Sednica Kriznog štaba dolazi dan nakon što su na snagu stupile nove mere Vlade Srbije za borbu protiv korona virusa.

Članovi Kriznog štaba razmatraće aktuelnu epidemiološu situaciju u svetlu kada dnevno imamo više od 6.000 zaraženih i kada nam je skoro 40 preminulih na dan, piše Kurir.

Pred članovima Kriznog štaba biće i problem škola, a razgovaraće se i o eventualnom prelasku na onlajn nastavu, što je već nekoliko opština u Srbiji i učinilo usled klatastrofalne epidemiološke situacije.

Takođe, skoro 2.000 zdravstvenih radnika je zaraženo i zdravstveni sistem je pod neverovatnim opterećenjem, mesta u kovid bolnicama jedva da ima, pa će se razmatrati i kojim još merama mogu da se porekinu kontakti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Милица

    24. novembar 2020 | 12:14

    РЕЦИТЕ ОНДА НАРОДУ ДА МАСКЕ, ВИЗИРИ, СКАФАНДЕРИ,РУКАВИЦЕ НЕ ШТИТЕ ЈЕР ТОЛИКО ЈЕ МЕДИЦИНАРА ОБОЛЕЛО...РЕЦИТЕ ШТА ЈЕ ПРАВА ИСТИНА...

  • 😱

    24. novembar 2020 | 12:59

    Ne znam sta cekaju zasto skole i fakulteti ne prelaze na onlajn,kao da namerno sve rade? Dokle vise ova zajebancija,ako je stanje toliko alarmantno svi neka predju na onlajn i ko meze neka radi od kuce!

  • Lik

    24. novembar 2020 | 13:10

    U prevozu,guzva i haos.Koga vi vise???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA