≫ 

Sumnja se da je Snježana ušla u jedan od 2 voza koja su bila na stanici u Čačku: Nema je već 17 dana

Porodica traga za njom danonoćno

  • 4
Snježana Zoranović

Foto: Rina.rs/Privatna arhiva/Nestali Srbija

Nakon punih 17 dana potrage, o Snježani Zoranović, koja je nestala u blizini Autobuske stanice u Čačku, i dalje nema ni traga ni glasa, potvrdio je za agenciju RINA njen suprug Marko i apelovao na sve ljude da ukoliko je vide, odmah jave policiji.

Policijske uprave grada Čačaka i Komunalne milicije, rodbinom i građanima koji su se dobrovoljno javili da učestvuju u potrazi, obišli su celokupan teren kuda je Snježana imala običaj da šeta, ali za sada bez rezultata.

Načelnik štaba za vanredne situacije grada Čačka, Bratislav Zečević, istakao da je Grad Čačak predao policiji sve video zapise sa SOS kamera koje su postavljene na više lokacija.

- Reč je o obimnom materijalu i mi i dalje gajimo nadu da ćemo je pronaći živu. O eventualnom prelasku u Bosnu i Hercegovinu za sada nema potvrde, ali se sumnja da postoji mogućnost da je Snježana iz nekog razloga ušla u voz, jer su u trenutku njenog nestanka na železničkoj stanici bila dva voza, jedan koji se kretao u pravcu Kraljeva, a drugi u pravcu Požege. I za tu mogućnost pregledaju se snimci sa video nadzora železnice - kazao je Zečević.

Prema njegovim rečima vrše se pretrage seoskog područja, kao i pretrage sa dronovima, ali za sada nema nikakvih tragova.

Zečević je apelovao na sve građane koji imaju bilo kakvu informaciju ili sumnju da su videli Snježanu da odmah prijave lokaciju, tako što će pozvati Situacioni centar na broj telefona 0800 – 112 – 032 ili Policijsku upravu na broj 192.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 972

    24. novembar 2020 | 14:26

    Ma pobegla od muza,ko zna šta joj sve radio i kako je maltretirao,niko ne bezi sigurno od dobrog zivota!!

  • 7890

    24. novembar 2020 | 16:28

    Ja sm već rekao, da mi ne izgleda da je srećna i zadovoljna. Od dobra niko ne beži. Bar ne da ja znam, sem ekstrema, ali to nisu normalni slučajevi.

  • Coca

    24. novembar 2020 | 15:31

    Nije zato sto mnogo gledam ID ali ja bih proverila da li je ona ziva izasla iz kuce .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA