Čačak u crnoj seriji, ponovo imaju mnogo preminulih za 24 sata: Juče 6, danas 5 žrtava korone

Na respiratorima je 11 pacijenata

  • 0
korona virus, koronavirus, bolnica, lekar, lekari Foto: Tanjug/AP

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid odeljenja, hospitalizovano je 196 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 20 pacijenata, od kojih je 11 na respiratorima.

U protekla 24 časa bio je prijem 23 pacijenta, otpust 12 pacijenta, i 5 pacijenata prevedeno je u Plavu halu, piše RINA.

Nažalost, bilo je pet slučajeva sa smrtnim ishodom, D.M. (76) iz Čačka (pozitivan na testu), Đ.M. (65) iz Čačka (pozitivan na testu), P.M. (68) iz Čačka (pozitivan na testu), G.M. (80) iz Gornjeg Milanovca (negativan na testu) i V.N. (73) iz Lučana (negativan na testu).

Za poslednja 24 časa u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 236 pregleda, od čega je 161 prvi pregled.

Radni tim i gradonačelnik apeluju na sugrađane da se pridržavaju svih propisanih mera u cilju sprečavanja širenja bolesti COVID - 19.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA