Kad Nišlija da gas: Vozio kilometrima forda sa otkačenim prednjim točkom i zadnjom probušenom gumom

Vozač, iako vozi auto spremniji za penziju nego za ulicu, "tera" auto sasvim solidnom brzinom

  • 3
Nišlija, ford

Printskrin:Youtube/ Ne Aplouduj Pornice

Na ulicama Niša snimljen je "ford ka", starijeg godišta, koji ulicama "klizi" sa bar dva problematična točka. Na prednjem desnom je guma skoro otpala, dok je na zadnjem desnom guma evidentno probušena.

Kako se vidi na snimku, u automobilu je nekoliko ljudi. Vozač, iako vozi auto spremniji za penziju nego za ulicu, "tera" auto sasvim solidnom brzinom.

Srećom, guma koja samo što nije spala sa prednjeg točka, ostala je zaglavljena kod limarije, što je verovatno sprečilo neku nesreću na putu. Na donjem delu auta vidi se čak i nešto što liči na lepljivu traku.

Da li je vozač automobil vozio na staro gvožđe, pa mu se nije isplatilo da plati šlepanje, ne znamo...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЗБ

    30. novembar 2020 | 07:30

    Дивно. Срећом полиције ни од корова. Негде се колега и колегиница возају новом Шкодом. Или су у неком буџаку поставили радар да испуне дневну квоту. Тако је у свим градовима.

  • Ivan

    30. novembar 2020 | 08:36

    Zena je vozila auto. Covek iz cijeg auta je snimano je cak svirao da zena stane jer je opasno to sto radi ali nju nije bilo briga. Neverovatno da joj je felna otpala i da je vozila na disku. Treba je ostro kazniti jer je kocenje sa ovim autom nemoguce, mogla je da oduva nekog pesaka na tom bulevaru ili da se zakuca u drugi auto otpozadi.

  • Ezra

    30. novembar 2020 | 01:06

    Pa vozi auto na tehnicki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA