≫ 

Poznato stanje devojčice iz Valjeva nakon navodnog trovanja, lekari tvrde: "Nije popila 75 lekova"

Prethodno je u javnost dospela informacija o tome kako je 14-godišnjakinja pronađena onesvešćena u sobi

  • 4
Devojčica, zlostavljanje, plače, romkinja Foto: Profimedia/Alamy

Devojčica iz Valjeva, za čije je navodno trovanje lekovima javnost jutros saznala, hospitalozovana je na Institutu za majku i dete, a njeno zdravstveno stanje je stabilno i ona je van životne opasnosti, saznaje Telegraf.

Najpre su u javnost dospeli navodi da je 14-godišnja devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva posle čega su je roditelji pronašli u sobi u nesvesnom stanju.

Potom je zbrinuta u Prijemno-urgentnom centru valjevske bolnice, odakle je prevezena na Insitiut za majku i dete. Prethodno je u javnost dospela dezinfromacija da je dete smešteno na Klinici za toksikologiju na VMA.

Međutim, prema informacijama koje smo dobili iz Instituta, čini se da je i deo informacija u vezi sa trovanjem lekovima neistinit.

Ne postoji dete koje je popilo 75 tableta. Postoji devojčica koja primljena u Institut, jeste dovezena iz Valjeva sa pričom o tome da je popila neke lekove - rekli su nam iz Instituta navodeći da "u Insitutu ne postoji dete sa tako teškom kliničkom slikom" kako se spekulisalo u medijima.

Institut za majku i dete Printskrin: TV Kopernikus

Bliže informacije o tome šta se zapravo desilo i šta je cela istina, nismo uspeli da dobijemo od lekara. Ipak, rečeno nam je da zdravstveno stanje deteta dobro, bez navoda o njenim godinama.

Tačno je da je to dete potpuno dobro, da se oporavlja - poručili su.

Video: Ispovest devojke koja je pokušala da se ubije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SVM

    30. novembar 2020 | 14:36

    Nije to devojka već dete. A i ne bi trebalo pričati mnogo o tome šta je bilo,važno je da je dobro. Samo neka joj pomogne ko je kompetentan

  • maki

    30. novembar 2020 | 14:16

    Žalosno jadna devojka šta se to dešava.

  • Ana89

    30. novembar 2020 | 14:28

    Cccc....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA