≫ 

Nestorović: Žena je objavila uz moju dozvolu snimak; Kon: To govori o njemu, nikada se nismo slagali

Na spornom snimku vide se dva epidemiologa, mrtvačke glave, vakcine i novac

  • 73
Branimir Nestorovic, Predrag Kon Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević

Dva dana nakon što je pulmolog Branimir Nestorović na svom Fejbuk profilu podelio montirani snimak doktora Predraga Kona i Branisalava Tiodorovića, a na kom se vide mrtvačke glave, vakcine i novac, oglasio se i Kon.

- Pogledao sam ceo video. Svinjarija! To govori o njemu i njegovoj duhovitosti. Nikada se nismo slagali u stavovima. U toku rada u Kriznom štabu nisam se javno konfrontirao sa njim jer smo bili u istom timu. Pretpostavljam da to smatra mojom slabošću. Istorijski sud o ponašanju u toku pandemije, kao i detaljne rasprave doći ce tek kada sve prođe. Ja ih vrlo staloženo, čista srca, čekam vrlo spremno, ali i sa punom odgovornošću - kazao je dr Kon za Kurir i dodao da "deo sa mrtvačkim glavama nije video, pa ne može da komentariše".

Podsećamo, doktor Nestorović juče je objasnio da sporni snimak na Fejsbuk profilu nije objavio on, već njegova supruga, ali uz njegovo odobrenje.

- Nisam ja napravio snimak. Neko ga je napravio, a meni je baš bilo simpatično. Kon kao ona sirena... Ja sam izašao iz te priče, a ovo mi je prosto bilo toliko simpatično. Meni je neko poslao snimak i žena moja kad je videla, kaže: "Daj da stavim to na tvoj profil". I ja reko: "Stavi, slobodno." Verujem da se Bata (Branislav Tiodorović, prim. nov.) neće naljuti, a Kon, znajući ga, verovatno hoće malo. Iako, zaista, nije bilo ama baš nikakve loše namere, samo mi je bio simpatičan snimak - ispričao je Nestorović.

Postupak pulmologa juče  je prokomentarisao i Tiodorović, koji je na montiranom videu:

- Iako sam video taj klip, i dalje ne mogu da verujem da je to tačno. Zašto bi Bane imao takav odnos prema meni? Sve do sada sam mislio da imamo kolegijalan odnos. Želeo bih prvo da čujem njega. Hoću direktno od njega da čujem u čemu je problem, ako je to uopšte tačno - rekao je Tiodorović.

Pogledajte i sporni video:

Video: Dr Nestorović: Ko se plaši i ko mora zbog zdravlja neka nosi masku ali kod ostalih to nema svrhu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J...

    1. decembar 2020 | 10:35

    Nismo mi zaboravili svinjski grip!!!

  • Zoran

    1. decembar 2020 | 11:44

    Dr Nestorović živa legenda,a vreme će pokazati i zašto...samo malo strpljenja.

  • Jelena

    1. decembar 2020 | 10:21

    Dr Nestorovic jedina svetla tačka koja je bila u tom kriznom štabu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA