≫ 

Pet mafijaških ubistava u prethodnom periodu, MUP Srbije svih pet rasvetlio i rešio

Beogadska policija već pokazuje da dobro radi, ona se nosi sa najvećim procentom kriminaliteta u našoj zemlji i Beogradu - izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin

  • 4
Hronika, ubistvo, Partizan, Ljubomir Marković Kića

Foto: ATA Images

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je za TV Prva izjavio da je u prethodnom periodu u Srbijii zabeleženo pet mafijaških ubistava i da su svih pet rasvetljeni i rešeni. On je dodao da je "beskrajno ponosan" na to što je mafijaško ubistvo u Belvilu rešeno za manje od 10 dana.

- Znate, to su profesionalci koji su to uradili… Na dobrom smo putu da rešimo i neka druga krivična dela - naglasio je ministar Vulin.

Dva velika klana, kavački i škaljarski imaju svoje "podizvođače" ovde, svoje "vojnike" koji se ubijaju za njihov račun, rekao je on.

- Mnogi od njih su državljani Srbije, ne možete da sprečite da postoje u svojoj zemlji…Teško je da sprečite nekoga da ubije nekoga ako je on rešio da to uradi, ali poruka da ste uhvatili ubicu posle samo nekoliko dana, govori da baš nije pametno da to uradi u Srbiji. Mi smo u prethodnom periodu imali pet mafijaških ubistava, svih pet je rasvetljeno i rešeno, malo je policija na svetu koje mogu da se pohvale tako nečim - izjavio je Vulin.

- Sinoć smo imali, to ne možete da objasnite, budalu koja je išla i pucala po automobilima na parkingu da bi pokazala da je mangup. Sreća, nema povređenih, što je najvažnije. Policija ga je odmah uhvatila - rekao je Vulin o jučerašnjem incidentu na Karaburmi i u Mirijevu.

Na pitanje zašto je vratio Veselina Milića na čelo beogradske policije, Vulin je rekao da je to učinio jer je Milić odličan policajac.

- Svaki ministar bira svoj tim i postavlja ljude u koje ima poverenja. Imam poverenje u Veselina Milića i od njega očekujem odlične rezultate. Beogadska policija već pokazuje da dobro radi, ona se nosi sa najvećim procentom kriminaliteta u našoj zemlji i Beogradu, što je i logično - poručio je Vulin.

Video: Mesta na kojima su se dogodila ubistva usred bela dana naočigled dece, starih: Krvava mapa Beograda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    2. decembar 2020 | 14:49

    Нови министар и одмах резултати а у Војсци Србије све по старом ... каријерни официри и генерали напредују и газе по подофицирима и војницима.

  • Рус

    2. decembar 2020 | 15:13

    Opet ovo "rešili". Samo ste uhapsili pijune. Gde su naručioci? Kada uhapsite njih tada ste rasvetlili i resili.

  • pakito

    2. decembar 2020 | 14:58

    Полицијо опрости ми😢😢😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA