Baki Jelki izgorela kuća: "Samo sam nemoćno gledala kako mi gori krov nad glavom, a vatra guta sve"

- Sve je izgorelo. Ne znam kad ću da se vratim u svoj dom. Nemam ni ušteđevinu niti bilo šta... - ispričala je baka

  • 1
Požar, Pirot Foto: Pirotske vesti

Starica Jelka Aleksić (80), koja živi sama u naselju Muntina padina, nedaleko od Regionalne deponije u Pirotu, ostala je bez krova nad glavom u požaru koji je buknuo sinoć. Da muka bude veća, baka Jelka, živi sama, izdržava se od socijalne pomoći, pa je činjenica da je ostala bez krova nad glavom tim tragičnija. Sreća u nesreći je da je baka Jelka nepovređena, ali je šteta ogromna, pišu Pirotske vesti.

- Predveče sam otišla da obiđem koze i završim poslove oko njih. Kada sam se vratila u kuću, videla sam vatru unutra, izašla sam napolje po vodu, ali se vatra širila tako brzo da nisam smela da se vratim u kuću. Samo sam nemoćno gledala kako mi gori krov nad glavom, a vatra guta sve - priča kroz suze baka Jelka.

Baka Jelka je, kako kaže, trenutno kod sina.

Požar, Pirot Baki je izgorela kuća pred njenim očima, Foto: Pirotske vesti

- Sve je izgorelo. Ne znam kad ću da se vratim u svoj dom. Nemam ni ušteđevinu niti bilo šta... Trenutno sam kod sina, koji je bez posla pa neću ni tu moći dugo. Ne znam šta ću - očajna je baka Jelka.

Njoj su u pomoć sinoć, osim vatrogasaca koji su brzom intervencijom sprečili totalnu štetu na objektu, pritrčali i zaposleni u obližnoj Regionalnoj deponiji.

Video: Gori kuća u Priboju: Vatrogasci se lavovski bore sa stihijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sociolog Bane

    2. decembar 2020 | 18:15

    Mole se svi ljudi dobre volje, a i lokalna samouprava da starci pod hitno pomognu u svakom pogledu?! Vidite dobri ljudi, muka i to teska?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA