≫ 

Oglasila se nestala devojčica iz Nove Varoši, za kojom se još traga: "Živa sam i zdrava"

- Ja nisam nestala - napisala je ona na svom Fejsbuk profilu

  • 11
Nestala devojčica Foto: Facebook/Slavica Iskra Nikolić

Devojčica I. Đ. iz sela Negbine kod Nove Varoši,  za kojom još uvek traga policija jer se vodi kao nestala, oglasila se danas na društevnoj mreži Fejsbuk u kojoj je istakla, da je zbog nasilja u porodici prebačena na sigurno mesto.

- Ja nisam nestala mene je odvela SOS služba za nasilje nad decom zato što me je otac maltretirao, pa su me sklonili na bezbedno živa i zdrava sam - stoji u postu objavljenom jutros na profilu I. Đ, prenosi Rina.

Sa druge strane, iz novovaroškog Centra za socijalni rad kažu da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad decom, pa osnovano sumnjaju u istinitost posta, koji je I. Đ. objavila na društvenim mrežama.

- Služba SOS telefona kada primi prijavu za nasilje, istu prosleđuje nadležnom Centru za socijalni rad i Policijskoj upravu, a mi takvu prijavu od SOS službe nismo dobili. Kontaktirali smo i koordintorku službe SOS telefona i rečeno nam je da nikakve prijave za nasilje nije bilo, niti se imenovana obraćala njima.

Sve i da se obratila oni nemaju mogućnost bilo kakvog smeštaja već samo isključivo prijavu prosleđuju nadležnim institucijama - kazala je direktorka Jelena Leković direktorica Centra za socijalni rad u Novoj Varoši.

Međutim u gradu podno Zlatara pročula se informacija da je  maloletna devojčica pobegla od kuće, sa izvesnom svotom novca, kod dečka koji je dosta stariji od nje te da je njen nestanak prijavila sestra.

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lutak

    6. decembar 2020 | 18:43

    E,deco,deco...niste ni svesni šta radite.. :(

  • xxx

    6. decembar 2020 | 18:41

    Dajte prvo se svi vi akteri dogovorite pa onda izadjite u medije,ne maltretirajte nas neistinama i poluistinama vise

  • SVM

    6. decembar 2020 | 18:36

    SVAŠTA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA