≫ 

Pronađena nestala devojčica iz Nove Varoši

Ona je bila u selu nadomak Nove Varoši

  • 25
Nestala devojčica

Foto: Facebook/Slavica Iskra Nikolić

Devojčica I. Đ. (17) iz sela Negbina kod Nove Varoši, za kojom je od četvrtka tragala prijepoljska policija, nakon prijave porodice da je nestala, pronađena je živa i zdrava.

Kako piše RINA, ona je bila u selu nadomak Nove Varoši.

Prema saznanjima, policija je devojčicu pronašla u kući starijeg muškarca, kod kojeg je svojevoljno od četvrtka boravila.

Inače, ranije danas ona se oglasila na Fejsbuku statusom da nije nestala, već da je "SOS služba za nasilje nad decom" sklonila na bezbedno, jer je trpela nasilje od oca.

Međutim, te njene navode demantovali su iz novovaroškog Centra za socijalni rad, gde su kazali da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad decom od strane I. Đ.

U gradu podno Zlatara danas se čula informacija da je maloletna devojčica pobegla od kuće, sa izvesnom svotom novca, kod dečka koji je dosta stariji od nje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    6. decembar 2020 | 21:35

    Ona 17 a dečko 46 godina,sačuvaj bože.

  • Saša

    6. decembar 2020 | 21:32

    Ovo je postala učestala pojava i narod će na kraju oguglati na ovakve vesti pa kada se desi prava otmica pomoć će izostati. Imam utisak da je porodica znala gde je devojčica jer se pominjao nestanak novca i dosta stariji momak. To policija treba da utvrdi i ako je tačno da podnese prijavu za lažno uznemiravanje javnosti.

  • Sd

    6. decembar 2020 | 21:58

    Ajmo mladjašnog dečka na prevaspitavanje i dvogodišnji odmor. Upis u registar pedofila se podrazumeva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA