≫ 

Ovo je poslednje mesto na kom je viđen beli "pežo" u kom su bili Milica i Stefan, nestali na planini

Njih dvoje su bili u belom "pežou 207", beogradskih tablica BG1541VT

  • 39
Pežo 207, Peugeot 207, nestali Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27) Foto: Telegraf, Privatna arhiva

Automobil Milice i Stefana, koji su nestali juče kod Lisina na Beljanici, snimljen je kod etno restorana u Lisinama, kod vodopada. Kako se vidi na snimku, prolazak automobila je zabeležen u 10:10 sati, 19. decembra. 

Milica Mirjanić (20) i Stefan Rusov (27), su u subotu ujutru krenuli u ranim jutarnjim satima u automobilu "pežo 207" bele boje, beogradskih registarskih oznaka (BG1541VT) ka izletištu Lisine. Od tada im se oboma gubi svaki trag. Prema poslednjim informacijama, njihovi telefoni još nisu locirani.

Kako je za Telegraf.rs rekao otac Milice Mirjanić, nekoliko ljudi se u rano nedeljno jutro, organizovalo i krenulo u pretragu.

Odmah po prijavi noćas i pripadnici MUP-a, policija i vatrogasno-spasilačke jedinice, uključile su se u potragu za dvoje ljudi, a u potragu su krenule i ekipe Gorske službe spasavanja iz okolnih gradova.

Svi koji su ih možda videli, mogu da se jave najbližoj stanici policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    20. decembar 2020 | 13:00

    Ja sam se jednom izgubio sa ocem u šumi,bili po pečurke, i tražili smo put da izađemo ali mi smo sve više i dublje u šumi išli i na kraju sam upalio na telefonu navigacija ofline i pokazalo mi put 2km i tako smo se spasili, inače smo ukupno tumarali 4ipo sata i nije nam bilo sve jedno strah nas je obuzimao i padao mrak. Na kraju se dobro završilo hvala bogu.

  • ratar

    20. decembar 2020 | 12:46

    Dizite dronove, ljude i pse. Pa nije srbija texas, mala je ovo zemlja

  • Komsinica Cica

    20. decembar 2020 | 12:33

    Dragi Boze samo neka su zivi. Mladi zivoti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA