Novosađanka heroj dana: Našla na ulici novčanik sa 1.200 evra i vratila ga vlasnici bez razmišljanja

- Pored ove godine koja je bila izuzetno teška i svi želimo da se što pre završi, Ivana mi je povratila veru u ljude - rekla je vlasnica novčanika

  • 12
Novac, evri Foto: Marko Jovanović

Novosađanka Jovana Krsmanović obratila se redakciji portala NS uživo nakon što je izgubila novčanik ali povratila veru u ljude. Ona je nakon šetnje sa bebom u povratku iz banke i marketa izgubila novčanik sa svim ličnim dokumentima i 1.200 evra.

Po dolasku kući shvatila je da joj nedostaje novčanik, nakon čega je izašla na ulicu i pokušala da ga pronađe. Potraga je trajala oko sat vremena, dok joj nije prišla devojka koja je pronašla i vratila novčanik sa svim dokumentima i novcem.

Ivana Roso je svojim gestom pokazala da je poštenje vrednost koja nema cenu.

- Ako može da se kaže da je ona heroj dana bila bih jako nezahvalna. Ona je za mene heroj zauvek. Pored ove godine koja je bila izuzetno teška i svi želimo da se što pre završi, Ivana mi je povratila veru u ljude - rekla je Jovana Krsmanović za NS uživo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Але

    24. decembar 2020 | 12:26

    "Таки" смо ми новосађани! Браво, браво, браво!

  • Zoki

    24. decembar 2020 | 12:32

    Redak slucaj....

  • Hh

    24. decembar 2020 | 14:09

    Evo moje priče ukratko:našla sam vozačku dozvolu na putu i naravno došla kući i stavila na jedan sajt sliku da sam je pronašla,devojka mi se javlja na telefon porukom javiće vam se gazda te dozvole,rekoh dobro ,javio se dogovorimo mesto gde da mu donesem kad on napadne mene kao imao pare ovo ono ukrali mu novčanik čoveče ja sam samo našla vašu dozvolu na putu, zaključak:nekome ni dobro učiniti ne valja , sledeći put okrenuću glavu na bilo šta na ulici

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA