Karići čestitali Božić vernicima koji slave po gregorijanskom kalendaru

Neka nas Bogomladenac sve osnaži i okrepi u veri, ljubavi i nadi da će svako novo sutra biti bolje - navodi se u čestitki na Dragomira Karića

  • 0
Bogoljub Karić Foto: Instagram/bogoljubkaric

Porodica Karić čestitala je Božić svim vernicima koji proslavljaju po gregorijanskom kalendaru, a porukama na Fejsbuku oglasili su se Bogoljub i Dragomir.

- Čestitamo Božić svima koji danas slave, a i mi da se podsetimo, malo odmora uz dobru čašicu i relaksaciju. Naši stari u Peći su govorili "baci brigu na veselje". Inače od ovih vesti o virusu korone i raznih dušebrižnika poludesmo - napisao je Bogoljub.

Njegov brat i narodni poslanik, Dragomir Karić, poželeo je srećan praznik svim vernicima koji slave, kao i da ga dočekaju u dobrom zdravlju, radosti, miru i spokoju.

- Neka nas Bogomladenac sve osnaži i okrepi u veri, ljubavi i nadi da će svako novo sutra biti bolje! U ime Oca i Sina i Svetoga duha, srećan Badnji Dan i srećan Božić! Želim Vam uspešnu i u svemu dobru Novu 2021. godinu - poručio je on u objavi na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA