≫ 

Voljeni dr Blagojević (41) iz Čačka preminuo od korona virusa: Njegov zadnji apel je posebno bolan

Nadljuskim naporima borio se za svakog pacijenta

  • 7
Slobodan Blagojević Foto: RINA

Čačanski lekar Slobodan Blagojević (41) preminuo je od posledica korona virusa, nakon 15 dana borbe. Njegovo stanje juče se naglo pogoršalo, kada je i prebačen u bolnicu u Beogradu, međutim izgubio je bitku za život, piše RINA.

Dr Blagojević bio je u prvim redovima borbe protiv ove opasne bolesti, a u trećem talasu korona virusa upravljao je privremenom kovid bolnicom Plava hala u Atenici.

Nadljuskim naporima borio se za svakog pacijenta, a početkom decembra i sam je izjavio da je korona virus izuzetno ozbiljna i neredvidiva bolest.

Njegova poslednja izjava za medije od 6. decembra, kada je, pored ostalog, apelovao na sugrađane da vode računa, u novim, tragičnim okolnostima deluju posebno bolno.

- Zamolio bih sugrađane da se drže propisanih mera, jer je bolest veoma ozbiljna i nepredvidiva. Problem je što pogoršanja vrlo brzo nastaju. Vrlo brzo sve može da izmakne kontroli. Najefikasnije je da se svi pridržavaju mera prevencije – upozorio je dr Slobodan Blagojević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA