≫ 

Andrijana (19) je preminula, a zbog zloupotrebe njenih slika, majka nije mogla da zatraži pomoć

Slučaj je prijavila policiji, ali prevarant je izbegao pravdu. Nažalost, Andrijanine slike sada su i na drugim profilima, koji su pozivali na humanost i repostovali njenu sliku

  • 15
Andrijana Foto: Facebook/Iwana Inaa

Andrijana Petrović (19), devojčica iz Plane kod Paraćina, koja je ceo život vodila samo jednu bitku, da pobedi tumor moždanog stabla, preminula je prvog dana Nove godine.

Njena majka, Ivana Đokić, saopštila nam je danas ovu tužnu vest.

Njena jedinica, kaže, preminula je na njenim rukama...

Zbog teškog materijalnog stanja Ivana je bila prinuđena da povremeno zatraži i humanitarnu pomoć. Međutim, letos je doživela veliku neprijatnost, kada je sliku svoje ćerke ugledala na lažnom instagram profilu, sa lažnim imenom i pozivom za pomoć.

Slučaj je prijavila policiji, ali prevarant je izbegao pravdu. Nažalost, Andrijanine slike sada su i na drugim profilima, koji su pozivali na humanost i repostovali njenu sliku.

 

- Meni sada pomoć ne treba, jer nemam svoje jedino dete. Kad nam je trebala i kad sam platila privatnu magnetnu rezonancu i privatan sanitet, gde je bio račun 62.000 dinara, ja nisam mogla da tražim pomoć, jer su zloupotrebili podatke i njenu bolest na instagramu. Andrijani se proširio tumor i bila je pozitivna na koronu - priča Ivana za Telegraf.

Sonja Printskrin: Instagram

Lažni profil zvao se "za.sonju" i na njemu su objavljene Andrijanine fotografije iz perioda kada je imala 15 godina. Istaknuto je bilo lažno ime Sonja Aleksić. Kako kaže majka Ivana, profil je sada prodat.

Majka Ivana praznike je dočekala u velikoj tugi, bolu majke koja se ceo život borila, da bi na rukama izgubila svoje jedino dete. Sada, volela bi samo da se njena slika ukloni sa svih profila i da Andrijana počiva u miru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. januar 2021 | 16:14

    Uzas ali vise me nista ne iznenadjuje u zemlji olosa, nemorala i hladnih bezobraznih ljudi koji svakim danom sve vise nicu i unizavaju ovu lepu zemlju

  • Snezana

    8. januar 2021 | 16:33

    Mene vise nista ne moze da iznenadi

  • Che

    8. januar 2021 | 16:39

    Gospode boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA