Građani ovog srpskog grada dobili upozorenje: Ko baca sneg na trotoar ili kolovoz, biće sankcionisan

Neodgovorni građani i pravna lica biće sankcionisani od strane nadležnih inspekcijskih službi Opštinske uprave opštine Ivanjica

  • 9
Sneg, čišćenje snega lopatom, lopata Foto ilustracija: Shutterstock

Neodgovorni građani i pravna lica opštine Ivanjica, koji prilikom čišćenja snega i leda isti bacaju na trotoar ili kolovoz biće sankcionisani od strane nadležnih inspekcijskih službi Opštinske uprave opštine.

"Mole se građani opštine Ivanjica da prilikom čišćenja snega i leda isti ne izbacuju na trotoar ili kolovoz kako u ulicama koje su već očišćene ne bi dolazilo do stvaranja novih naslaga leda i time se ugrožavalo normalno odvijanje pešačkog i drumskog saobraćaja.

Sneg i led sa kolovoza, trotoara i drugih saobraćajnih površina poželjno je uklanjati i skupljati na ivici trotoara, a ako je trotoar manje širine od 1,5 metara na ivičnjaku kolovoza, s tim da se ne ometa prolaz pešaka i vozila.

Za nepoštovanje napred navedenog, neodgovorni građani i pravna lica biće sankcionisani od strane nadležnih inspekcijskih službi Opštinske uprave opštine Ivanjica - naveli su iz JKP "Ivanjica", piše infoliga.rs.

Video: Pored obilnih snežnih padavina ulice u Beogradu prohodne

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komšija

    12. januar 2021 | 13:02

    Molim odgovorne da mi kazu gde da bacam sneg ispred lokala, možda u džakove pa da ga nosim kući? Hvala.

  • DarkoBn85

    12. januar 2021 | 13:08

    Svaka cast. Nista gore kad vidim od sebicnih ljudi kako cisti dvoriste tako sto baca po ociscenom kolovozu. Pa kad predjes autom preko snega, kao da si presao preko kamenja.

  • Đuro

    12. januar 2021 | 13:15

    Slatko se nasmejah, ljudskoj gluposti nema kraja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA