Telegraf danas slavi 9. rođendan: Hvala vam što ste uz nas

U novim okolnostima protekle godine radila je i naša redakcija, pokazalo se, veoma uspešno

  • 49
9. rodjendan Telegrafa, deveti Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Shutterstock

Tog 16. januara 2012. godine, NIN-ovu nagradu dobio je Slobodan Tišma za roman "Bernardijeva soba", princ Aleksandar Karađorđević smatrao je da bi bilo dobro za imidž Srbije kad bi bila monarhija, a pisalo se i da Srbija ne može da dobije status kandidata za prijem u EU bez podrške Nemačke, i baš tog 16. januara zvanično je sa radom počeo portal Telegraf.rs.

Prethodne godine smo svi bili u iskušenju kakvo nismo verovali da će nas ikad zadesiti. A zadesilo je ceo svet.

U novim okolnostima radila je i naša redakcija, pokazalo se, veoma uspešno. Rad od kuće većini nije prijao, jer ipak nije isto kad ne viđate kolege svaki dan. Mnogi od njih nisu samo kolege, već neko s kim volite da napravite pauzu, popijete kaficu, proćaskate, proverite šta ima novo.

Uprkos takvim, izmenjenim okolnostima, nismo sedeli skrštenih ruku. Naprotiv.

Na prošlogodišnjem regionalnom festivalu televizijskih minijatura "Press Vitez 2020" u Zrenjaninu dve prestižne nagrade za prilog "Nova era žonglera" osvojila je ekipa TelegrafTV. Među stotinu prijavljenih radova, u kategoriji za najbolju montažu, zlatnu medalju dobila je Marija Antonijević, dok je u kategoriji dokumentarnog programa drugo mesto i srebrnu medalju dobila novinarka Ivana Nedić.

Bili smo tačni i brzi, što nam je veoma bitno, trudili smo se da kod nas dobijete prvu informaciju, bili smo aktuelni, informativni, trudili se da vas nasmejemo, raznežimo - rečju, fotografijom i snimkom.

Bili smo na pravom mestu, u pravo vreme, kao i uvek dosad, a tako će biti i nadalje. Kroz rubriku Humano pomogli smo mnogima, i nastavićemo to da radimo u budućnosti iz sve snage. Gledali smo kako neki ljudi idu ka izlečenju, neki su se i izlečili, dobili nove kuće, posao, uneli smo im nadu i veru u bolje sutra. Zajedno smo to uradili - vi i mi.

I zato ne oklevajte da i dalje delite sa nama sve što vas muči.

Jer vi i mi smo uvek na istoj, pravoj strani.

Na današnji rođendan, kada budemo oduvali prvih devet svećica na virtuelnoj torti, sebi želimo da nastavimo da rastemo, da budemo još bolji, zanimljiviji, originalniji... Ako je to moguće. Vama da uživate zajedno sa nama, i da uvek budemo vaš prvi klik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kvazi engez na srpskom

    16. januar 2021 | 12:42

    Hvala vama sto objavljujete sve nase komentare bez obzira na stav i razicitost misljenja. 😂😂😂

  • Nikola

    16. januar 2021 | 12:43

    Vi 9. a ja 26. Neka nam je sa srecom!

  • Trt

    16. januar 2021 | 12:41

    Ja sam uz vas samo zbog brojki o zaraženima 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA