≫ 

NASLOVNE STRANE DANAŠNJIH NOVINA: Prelistavanje štampe za utorak, 19. januar 2021. godine

Pogledajte šta ćete čitati u dnevnoj štampi

  • 6
Prelistavanje Foto: Promo

Sponzor današnjeg prelistavanja dnevnih novina Olimpijski centar Jahorina u okviru promo perioda Ride the best slopes obezbedio je popust na ski karte.

Dnevne novine u Srbiji za utorak, 19. januar 2021. godine, na naslovnim stranama najavljuju brojne aktuelne društveno-političke teme i donose ekskluzivne priče.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    18. januar 2021 | 21:23

    Lavrov brat i Putin srbi inrusi braca zauvek!!!Cuvaj Putine pravoslavlje od sotonske religije!!!

  • slađa

    18. januar 2021 | 21:10

    Važna je potpuna i nedvosmislena podrška žrtvama ovakvih predatora i monstruma. Važno je da žrtve slobodno prijave ili posvedoče o nasilju. Kao što je važno da institucije odgovorno i profedionalno postupaju u zaštiti žrtava. Kako bi se osetile kao pobednici, jer to jesu. U svakom smislu te reči. Nije lako savladati veliko zlo. Perfidno, podmuklo, inteligentno i nasilno. Kao što je Mika Aleksić, ali kao što su i neki u ovom našem sistemu. Ali, rešiće se i to. I zločinci iz OVK su se rugali svojim žrtvama, zadtrašivali svedoke... Pa je ipak pravda došla na red. I ceo svet je čuo i video stravičnu istinu o zločinima i njihovim počiniteljima. Nikada ne treba oprostiti niti zaboraviti, ali uvek poštovati one druge kada oplakuju svoje.

  • DESANKADESANKA

    18. januar 2021 | 20:57

    Sta zar je ovaj Mesic jos ziv svasta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA