≫ 

Penzionera u Prijepolju napale lutalice i izujedale ga: Krvavom mu u pomoć pritrčala samo jedna žena

- Osim ove strašne situacije gde su građanina napali psi lutalice, dodatno sam bila zatečena što niko od drugih prolaznika nije pritrčao u pomoć bespomoćnom čoveku - rekla je Mladena Brajović.

  • 30
Povredjen muskarac FOTO: RINA

Psi lutalice napali su starijeg čoveka, sudiju u penziji, dok je šetao parkom u Prijepolju. Tom prilikom zadobio je nekoliko ujeda, a u pomoć mu je pritekla samo jedna prolaznica.

- Napala su ga dva ulična psa, čovek je pao na zemlju i počeli su da ga ujedeju, bio je krvav. Nekoliko sugrađana je nemo posmatralo ceo ovaj incident, ja sam pritrčala da pomognem. Jednom rukom sam držala svog psa od 70 kg na povocu dok drugom rukom teram dva psa koja napadaju čoveka, i pomažem mu nekako da stane na noge. Osim ove strašne situacije gde su građanina napali psi lutalice, dodatno sam bila zatečena što niko od drugih prolaznika nije pritrčao u pomoć bespomoćnom čoveku - rekla je za RINU, Mladena Brajović.

Inače, u opštini Prijepolje već dugo je prisutan problem sa psima lutalicama koji je ekslalirao u oktobru prošle godine kad je dečak bežeći od pasa, pao sa bicikla i podleteo pod automobil.

U novembru prošle godine sprovedna je akcija u kojoj je uhvaćeno 10 pasa lutalica, a koji su ugrožavali bezbednost građana.

Potpisan je i memorandum, između tri opštine Nova Varoš, Priboj i Prijepolje za izradu azila. Međutim, problem je još itekako prisutan u sva tri mesta na jugozapadu Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Voja

    20. januar 2021 | 13:46

    Treba nas j kad smo dozvolili da kerovi imaju više prava nego ljud lutalice pobiti pod hitno

  • Mika

    20. januar 2021 | 13:50

    Svaka čast za gospođu, bruka za neme posmatrače. Jednog dana će i njih ili njihovog bližnjeg neko tako da posmatra. Loše stvari brzo prelaze u naviku.

  • Gaga

    20. januar 2021 | 14:14

    Kakav bre azil???? Sve uspavati i ćao!!! Gladni, agresivni, nevakcinisani!!! Mogli su napasti i neko dete!!! Užas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA